Nem is a csártra gondoltam. Nálam (aki nem csak a csártra koncentrál), enyhe információ tartalommal bír egy ilyen pénteki, heti záró játék (főleg, hogy figyeltem, hogy alakították ki az 1020-s zárót a könyvben).
Tényleg Apocca (sztem lehet én régebbi motoros vagyok mint Te) én csak megemlítettem a TA mester nevét és kaptunk is segítséget illetve már TI kaptátok mert lassan eladom minden Telekom papírom. Tényleg nem ma kezdtem az ipart sőt! Semmi nagyzolás nincs e mögött mert bukok is sokat de én beáldozok bábukat, mint a sakkban. Vagy a rák elleni harcban. a Lényeg a kitűzött célt érjem el/a háborút én nyerjem. A csata az le van szarva. Farkasfu mester ritkán publikál már más topikokban , de ma éppen ma véletlen bejegyzésem után itt megtette! Köszönjük! Farkasfu nagyon jó sakkozó is!
igen, igen ahová egyszer leszúrt:) ez mai komolyabb átrendezés majd 2 mrd-s forgalom és döntő részét 1020-n kötötték, engem továbbra is abba az irányba erősit, hogy nem akarják 1000 alá vinni (és itt nem leszúrásra gondolok). De tényleg lassan most már kezdeni kell vele valamit:)
Na most merre? A tippemet megtartom! :) Doji hátán doji, fogy a levegő és a bolli teljesen beszűkült a mai gyertyára! Emelkedni nem tudott már régóta! hmm folyt: Mtel/D https://ibb.co/x5WftL3
Igazad lehet, mert én akármilyen "piac befolyásoló" verbális trükkel próbálkozom ez bizony áll mint a cölöp. -Jó! Én mint kisbüfi azért kidolgoztam pár taktikát, ami főleg itt a hazai nulla volatilitású piacon ha nem is volt hatásos de okozott mozgást. . Nincs mese meg kell mozgatni a Telekom részvényt.! Nekem bent vannak a stopok így az se gond ha zuhan, de jobb lenne egy emelkedés. Igazság szerint a 4iG lemaradt és ha a hazai viszonyokat nézzük jobbak a lehetőségei. De a 4iG már nem csak itthon terjeszkedik! Spekulációm eredménye, hogy a Telekom elérte a plafont. (jujjj ezt nem is akartam megemlíteni, hogy felmerült a tőzsdei kivezetése is) 4iG szerintem most potensebb!
nem figyeli a Mtelekom topikot az Mtel, 10 évig még az árfolyamot se figyelte, nem hogy egy topikot. Ilyen szempontból, ne tulajdonits túlzott jelentőséget nekünk kisbüfiknek.
Köszönöm! a Jó kívánságot de ne kíméljetek! Én csak a tőzsdei keresekedésből élek kb 5 éve. Profi aki abból él amit csinál. Amatőr aki a tevékenysége mellett másból is fedezi megélhetését. . Sajnálom nem mondtam el korábban mit miért teszek, de szerintem így már érthetőbb, sőt, hogy a Ti befektetéseiteket is akarom belátható időn belül feljebb tornázni. Farkasfuval beszéltük ez olyan mint a sakk. Néha rosálni kell és beáldozni. Farkasfu nagy taktikus nem csak kiváló TA elemző!!! . Be kellett áldoznom pozíciókat, hogy nyomást gyakoroljak a hangulatra, árfolyamra. Persze én kicsi vagyok mert Telekomba 10M-nél többet nem teszek, de az is valami! - Másik nézzétek meg a tőzsdei pszichológiát ! Hangulat elemzést! . Tudjátok én long párti vagyok, de muszáj olyan tőzsdei lépéseket is megtenni ami másoknak érthetetlen és nem tetsző! . Egy a baj ezt a fórumot a Telekom is figyeli. . Pontozzatok le a francba engem nem érdekel, de szerintem látjátok mi áll viselkedésem mögött!:)
Mtelekom