-Erste:-Stabilizálódott a Magyar Telekom kurzusa, egy bázis építését követően az árfolyam emelkedése következhetne, melyben az MACD vételi jelzése is támogatja. Ugyanakkor a BUX indexben a hét végétől kezdve a jelenlegihez képest érezhetően csökkenni fog az MTel súlya, mivel a márciusi felülvizsgálat óta csökkent a részvények darabszáma és azok közkézhányada is, márpedig mindkét változás a súlycsökkenés irányába hat. Úgyhogy az a kérdés, hogy a technikai kép, vagy az index átsúlyozása lesz-e erősebb? Péntekig inkább az emelkedésnek szavazunk bizalmat, a technikai képre alapozva.Támasz és ellenállás szintek
Én nem vagyok ilyen bátor,hogy ugráljak pl ezüstbe.... Itt a kérdés az,hogy ezek az ugrálások, profitkivétek majd ezek újra befektetése hoz többet egy év alatt vagy egy certi hosszú tartása:- PL-OTP -TL-83- volt időszak amikor sokáig stagnált-de egy év alatt -850%-ot hozott. Most 3-hónapja megint stagnál,de a hosszú grafikonja long...
psze információk és aztán mindenkinek egyéni saját döntése van mit csinál a tőzsdén (mert, hogy a saját pénzével játszik). Nincs olyan mit vegyél-adjál, mit csináljál (psze könnyen lehet mondani, nem a saját pénzemről van szó).
Igen a csártok azért érdekesek, mert ennek is van egy egyéni része, hogy ki mit lát bele ( húz rá ) a tényekbe. Nem igazán szoktak egyforma elemzések lenni, de ezért érdekes, hogy lehet több variáció is bejöhet akár külön - külön, akár egyszerre is.
telekom topikban 4ig-t ajánlani:) aranyos Ha majd évtizedes nagyságrendben tőzsdézel, rájössz a tőzsde full egyéni játék. Igy nincs értelme a saját kereskedési rendszeremet ajánlgatni, vagy ki-mit csináljon (adjon-vegyen). Ezekben a topikokban egynek van értelme, hogy látom az adott rv, stb árfolyamát, stb (csártok is).
Hát arra a “pattanásra” várhatunk. Dobtam bukóban a Telekomot csak az aranyon duplája jött vissza annak amit itt kénytelen voltam eldobni két hete. Egyszerűen az idő pénz! Ha áll az árfolyam én nem várok sokáig, lépek át oda ami megy. Van még mindig Telekomom, de részvényekben már nagyobb potenciált látok a 4iG- ben. Lemaradt a nagy távközlési emelkedésben, amit már a héten el is kezdett ledolgozni. Egy befektetői hitellel meg a certfikát hiánya is szinte kiváltható 4iG-nél.
Mtelekom