Le .. Gondolom olyanokkal akik nem a kis pár száz , pár ezres pakkhukon pörögnek. De szerintem ez is a normális .. Meg szerintem egy komoly cégnek nem érdeke egy 3-4 napos agybeteg speka rally . ...
Felejtsük már el ezt a "250 millió darabot vesznek" félreértést. Annyit vesznek, amennyi a 24 milliárdból kijön. Ez a jelenlegi árszintet valamivel kevesebb, mint 24 millió darab.
Lehet én értelmezem rosszul a dolgot, de szerintem nekünk az az érdekünk, hogy minél többet tudjanak megvenni a rendelkezésre álló 24 milliárdból és így nem gond az "egyre alacsonyabb átlagár". Most lényegében a cég a részvényesek pénzével sáfárkodik.
Egész nap sz@r volt, nem is értem miért nem mutatja ha Srvt vettek. Olyan mintha titkolták volna napközben. Amúgy azt hittem sokkal jobb árfelhajtó hatással lesz az árfolyamra nézve, illetve hogy többet vesznek piacin.
, a Társaság 2024. június 20-án a Budapesti Értéktőzsdén fix ügyletek keretében 3.482.472
darab Magyar Telekom törzsrészvényt (HU0000073507) vásárolt 1056,37 forint/darab átlagáron az
Erste Befektetési Zrt., mint befektetési szolgáltató közreműködésével. A tranzakciót követően a
Társaság tulajdonában lévő saját részvények száma 12.984.820 darab.
Mtelekom