Túl szép lett volna , egy ilyen csodálatos Q1 jelentés után. Hát most nem lesz SRV de szerintem ettől még jól muzsikál a cég. Én továbbra is optimista vagyok az emelkedést illetően.
a részvényesi javadalmazás céljából lett volna most is a 24 mrd keretösszegű srv aukció, továbbra is azt mondom, akkor osszák ki osztalékként az rv tulajoknak.
5.9-én hirdették meg, amikor már 920-körül volt, aligha arról van szó, hogy meggondolták magukat, amúgy sem egy ugrabura népség, egyszerűen bénák voltak megint. A bejelentéskor 20 ft-ot ugrott az árfolyam, azóta kb. 30-at, egy részét most biztos visszaadja.
A közlemény végén: "A Társaság továbbra is elkötelezett a 2024. február 22-én meghirdetett részvény-visszavásárlás mellett, és vizsgálja a megvalósítás időzítését és módját." Csak hát promt piacon kicsit macerás volna 24 mrd rv vásárlás (és mellé hogy tudnák kordában tartani az árfolyamot). Valszeg túl magasnak tartják az árfolyamot egy srv aukcióhoz. Javaslom a 24 mrd-t osszák ki az rv tulajdonosoknak rendkivüli osztalék formájában.
Mtelekom