Ezt ma nem értetted meg.
Én a sütést a tanulási görbe utánra és a tapasztalat utánra írtam.
Kevés a pénze, 2-5 évig tőzsdézik vele, esetleg pluszban lesz de csak annyival, aminek a többszörösét a sütéssel is megkereshette volna.
Persze, hogy próbálja ki magát és tanuljon, tapasztaljon, de utána irány a fritőz.
Tökéletesen és finoman megfogalmaztad, egyetértek vele teljesen.
Én ezt röviden és tömören mcdonalds effektusnak hívom, ha többet keresel havonta krumplisütéssel mint tőzsdézéssel (cca 100e ft), akkor ne tőzsdézz inkább süss.
Más szerencsétlen meg egy egy sajtburger árát keresi meg egy tranzakción, az pont uez a kategória. Napokig gombokat nyom és figyeli a monitort egy szendvicsért.
A fórum 99%-ára ez vonatkozik.
van egy baráti véleményem. odarakod ahová akarod!! :-)
kis pénzzel szórakozni nem éri meg! és tudod miért??? nem a nyerő mértéke miatt!!! hanem az óradíj miatt.
ha elmegy az ember tanulni valami fasza dolgot, és ezáltal többet keres 3 év múlva havonta mondjuk egy százassal, akkor is sokkal jobban jött ki, mint hogy 2-3 millió forintot forgat. met azon soha sem lesz 12x100 ezer 1,2 milla profit. (vagy csak nagyon ritkán...)
sokkal drágább az az idő amit az ember beletesz! nekem több ezer darabom van, már írtam, de én is sokkal-sokkal többet keresek a munkámmal, még akkor is ha mondjuk hoz éves szinten a portfolio 8-10%-ot, ami tök jó a 2-3%-os kamatok mellett!
szóval nem lehet egész nap a monitor előtt szarakodni, a fórumba irogatni, ha nincs érezhető értsd - életmódváltoztatásra alkalmas - profit belőle. ha nincs, hagyni kell a faxba és elmenni tanulni, dolgozni, többet vállalni, stb.
Ja, főleg a főtulajnak, az államnak, vagyis nekünk tejelt a legjobban.
kb. 11k-s,(50%) árfolyamveszteséggel szemben kapott 1k osztalékot. Jó buli mondhatom.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.