vissza is vettem a reggel eladottakat kis haszonnal így napinak veszi a rendszer....hm ezt is fogom alkalmazni....eddig is csinálhattam volna....hányszor bejött volna nyitó eladás záró vissza....miért nem tettem eddig....
Uraim, nyugodtság, szerintem egyértelműen rágyúrt a vezír a felminősítésre, szóval kájne pánik, most már csak idő kérdése az emelkedés, lehet hátra dőlni... :)
Ez a hét az OTIé lesz.Bízom benne,hogy a jövő hét a miénk.Mozgolódik a hazai piac végre.Jöhet 1 hosszabb távú emelkedés is.Nagyon lemaradtunk a külföldiektől.
valahol tényleg az muki már ha a tőzsdén van igazság...ha valaki tudja h egy molos min ment keresztül az elmúlt évben az én vagyok...röhej de h orbitális nem gondol a molra szinte hihetetlen....államnak is van....itt nem a 12-röl kééne beszélni ma hanem a 13700-ről kb....mert a 13700ba ugyanígy be lenne már minden árazva....
Ezzel csak egy gond van, hogy az a tragya mar ott van ahonnan lejott egy eve a mol hol van az egy eves szinthez kepest,a 2 eveshez viszonyitva ne is beszeljunk rola!! G..i igazsagtalan.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.