Egyébként (bár ti már ilyesmivel nem foglalkoztok) zárójelben megjegyzem, hogy brutálisan száguldozni kezdtünk, már mindjárt meg lesz a tegnapi 700 is!
Én kifejezetten liberális vagyok, utálom, ha valakit piszkálnak pl. nemi identitás alapon, DE azt is utálom, amikor ilyen témában nem hogy viccelődni, de egyáltalán megszólalni sem szabad. Ebben az országban nincs arany középút, mindig csak a ló túlsó oldala!
:(
Egyébként én speciel nem is értettem a Magyar utcai sztorit, látszik, hogy régen kiestem már a pesti éjszakai életből (bár ilyen érdeklődési körrel rendelkező helyeken korábban sem voltam nagyon járatos...:)))
Akkor összefoglalnám, a pozitív-negatív dolgokat:
-kurdisztánban, továbbra sem megoldott a kitermelt olaj szállítása vezetéken
-sziriában, ha működnek is a kutak, akkor az a kannibáloké
-az északi tengeri akvizíció, szerencsétlenül, a nyersolaj zuhé kezdetére esett
-INA feszültség, bányajáradék
-csak 2 kutatás-kitermelés tendert sikerült hozni az Adrián
-Hernádi személye
Pozitívum:
-Kurdok kiegyeztek a központi kormánnyal, így a tartálykocsis szállítás nem csempészet
-az olajáresés, feleződött eladósodottságiszinten érte
-ural-brent olló nyitva lesz, mert az oroszoknak fáj jobban a trend
-a sziszeki finomítót, csak sikerült bezárni, ideiglenesen (az oroszok is "ideiglenesen" voltak, ha anyagilag nem mennek gajra, még mindig itt lennének)
-horvátoknál választás, Vidorják pártja nem jut be
-visszatáncoltak, a rendkivüli osztaléktól, így van tervük újra az INA-val
-a kút akvizíciók, ellensúlyozhatják a csökkenő kitermelés bevételeket
A Gyj.-ben lefelé mutat a készletátértékelés, ettől függetlenül, jót várok, szerintem a Downstream szegmens kellemes csalódás lesz újra.
Zsolti MZS üzenete a többieknek...én csak postás vagyok megkért...:
Kitiltott a modi, anyázásért sosem tiltott ki, de ha utalást teszek a melegekre az érzékenyen érinti. Ez most a Magyar utcai meleg bár volt. Tehát Charli Hebdónak mindent szabad , akár a pápát is megdugathatja Mohameddel, de egy budapaesti melegbár nevét még említeni sem szabad. Vajh miért érinti ilyen érzékenyen innmár sokadszor a moderátorunkat a melegekkel kapcsolatos gyengécske utalás is?
November 28.-ai kitiltásom után, az OTP-ben volt, egy gyors köröm 3910-4111 között, lefelé-felfelé, vagy 10-10 HUF-ot hagytam benne csak.
December 12.-én, záró lekötésben, 11.530-on levettem a válláról a gondot, 350 db mennyiségben, egy MOL longosnak, így amit bomba-tutifix vételnek láttam, FHB 670-nen, Pannergy 290-nen elúszott. Ha nem csinálnak korrekciót, akkor maradok ebben most már.
Üdvözlök mindenkit, jól esett, hogy volt aki hiányolt, itt is.
ÉS nem tetszik neki h veszekedtek...:) (ezt már csak én tettem hozzá...:)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.