Ezért nekem az a stratégiám, hogy ha hír nélkül felküzdi magát 12-körülre, akkor eladom, hogy lejjeb visszavegyem, ha meg hírrel megy fel, akkor erről a lehetőségről már lekéstem, akkor már kivárom, mit bír felfelé...
Én is erre számítok, ezért örülnék egy 12-12,5-körüli felugrásnak, mert akkor elnyomnék mindent bőven pluszban, és az általad említett down-körben újra bevásárolnék mondjuk 9.500-on, majd hátradől, és rá sem nézek 16-ig...:)
...nem itt fognak bevásárolni...ez nem Soros módszere :)
lesz még egy:
újabb EU/USA szankciók Oroszország ellen
+ esik az olaj 45 alá + veszélyben a (világ)demokrácia lefele -5-10%-os kör valamikor 1-2 napig...és ott szokott :D
de a többi sztem is stimmel...most már nem adom ;)
Vannak azért negatív pletykák is, ezért én még óvatos vagyok. Sikerült azért annyira bizonytalanságba kerülnöm, hogy csak a kiolvadt pakkokat adom el, de veszteségesen a többit még nem.
Az lehet az oka, hogy nagyon negatví a hangulat errefelé, és ezért még nem ugranak rá a pletykákra a külföldi nagybüfik. Pletyka alaltt értem a várható, nagy %-os valószínűséggel bekövetkező esemélyeket, csak a végy a plegykára, adj el a hírre mondat szóhasználatával élek. Eszerint pletyka:
jó negyedéves számok
jó éves számok
felminősítés max jövő év végéig, de részlegesen akár már idén év végén
INA helyzet megoldása tekintettel a közelgő választásokra
Dana rv-ek felvásárlása
valami giga akvizíció
olajár beállása, majd lassú emelkedése
(esetleg az orosz konfliktusnál valami rendeződés)
EKB QE hatásai
Szóval én azt várom, hogy most még a Soros Gyurik ezeket a "pletykákat" nem veszik komolyan, viszont már figyelnek, és ha élesedik a dolog, akkor egyszerre átszakad a gát, és mire a felminősítés után megérkeznek a külföldi alapok, addigra Gyuri bácsiék már betonra keresték magukat a jó beszállókkal. (és eladnak a hírre)
Mindent összeír, a lényeg az összeesküvés elmélet, de bármilyen hírt a saját igazolására felhasználva minősít.
Mivel minden nap van + és - hír 10-10 db van miből választania.
Én semmibe veszem az írásait, szegény balu szokott rá adni.
Nem bántásból írtam, csak a témára.
10:26-os hír (elolvasás nélkül, csak a cím) mekkora már! Vagyonos ügyfelekre hajt a svájci nagybank! Esküdj! Micsoda döbbenet! Bezzeg a régi szép idők, amikor a svájci nagybankok még a borsodi rambókra hajtottak! Most meg a vagyonos ügyfeleket keresik! Ki hallott még ilyet!
par napja irtam hogy alacsony es magas tf-en ellentetes a kep. egyelore ugy nez ki az alacsony tfes kep nyert, fulescseszebol kitort, 11800-900 a celar ebbol (egyben d1 felso bollinger). Ettol fuggetlenul lehet ez is fals...
Bár szerintem is megy ez még lefelé jócskán sajnos, de érzek némi ellentmondást akozött, hogy a short melletti érvként felhozol egy hírt, majd jelzed (amúgy részben jogosan), hogy a híreket a nagy játékosok érdekeik mentén veszik figyelembe, vagy sem.
Valami van a levegőben, de még várat magára a nagy robbanás. Pár hónapja olyan érzésem van a mollal kapcs., mint mikor a zsé kategóriás filmekben enyhén remeg a föld, és érződik, hogy valami készülődik, de még nem tudjuk, hogy mi, csak sejtjük, hogy valami nagy giga jószág egyszer csak fel fog törni.
A Mol is olyan, mint ha gyűjtené az erőt hónapok óta, és nem látszik, de egyszer csak robban, és egy hónap alatt megy vagy 3-4 ezret.
Egyébként tudományosan is meg tudom magyarázni, hogy miért jó mindenkinek, ha nem piszkálod:
Megfigyeltem, hogy amikor piszkálod, akkor esik az árfolyam, amikor meg a mollal foglalkozol, akkor emelkedik.
Tehát, ha a mollal foglalkozol, emelkedik az árfolyam, ami jó neked, mert longos vagy, jó nekem, mert én is , és duplán jó neked, mert Emzsé shortos, így vele meg kicseszel, szóval mindenki jól jár! :)
Nos, most bemutattam, hogy hol kezdődik az igazi tudományos alapon vett elemzés!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.