Látom mind a két nicked be van kapcsolva. Nyomod a minuszt. Kerkes széked nehogy összeb@ssza a Diego-s parkettát ahogy gurulsz ide-oda a gépek között! -:D
A Lehman brothers meg egy amerikai testvérpár volt, aztán lement tőlük az OTP 1200-ra. Hallgass Vili vagy szólj az ápolónak, hogy hozhatja a baromfi párizsis szenyódat.
Ezért nem jelentenek a valós hírek sem néha semmit, az álhírek meg mindent, mert lássuk be egy ilyen hír, hogy egy uniós ország bankrendszere összeomlani készül, hogy három nap alatt elveszti likviditása ötödét és azóta is csökken és pánikolnak a polgárok, azért egy ilyen hír, piacrengető lenne ugye, ha épp a nagyok nem most toltak volna bele nagy pénzt a DAX-ba. Világméretű csalás az egész.
értelek én tegnap záróban zártam az alsó hiteleseket és ma vettem 50 db-ot nyitóban 100-at akartam, de nem mertem...az a baj h már ott a félelem....egyelőre az a szerencsém h visszakorrigál mindig...de nagyon nehéz és fárasztó....az lenne az igazi szerencse ha innen már emelkedne....én látok rá esélyt...
Így jellemezte a mostani helyzetet egy görög bankár. Elmondása szerint a piacokon pánik uralkodik, mivel a piaci szereplők tartanak a hazai bankok likviditási válságától.
te mindig ezzel jossz. Szerintem mindkettovel lehet keresni. Az egyiknel fontos mikor szallsz be es csak az ar szamit, a masiknal meg az irany es az ar tokmindegy. December kozepe ota 1500 pont folott nyertem a molon idonkenti dt-vel (brokidij utan) balfaszkodva a buy and hold a legaljahoz kepest is csak 800at hozott maig.
Felreertes elkerulese vegett: nekem aztan tokmindegy ki hogy kereskedik. Nekem ez jon be es kesz.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.