MOL: A 10600Ft-nál van kisebb támasz az elmúlt hetek alapján. Berajzoltam egy korábbi szintet a 9870Ft-nál, ami szintén fontos szint lesz, ha a 10600 tovább törne. Egyelőre longot nem mutat, úgyhogy minden nap amit benne ücsörgünk fölösleges pénzelvonással és kockázattal jár. A 11730Ft fölé ha kerülne, akkor mutatna némi erőt és beszállási jelek keresését. idézet a chartcentertől!!
Ne ott keresd a kapaszkodókat, ahol nincsenek. Nem adtam a semmit a kezedbe/szádba, de látom ettől függetlenül úgy érzed, hogy mindent tudsz, sőt jtalán még jobban, mint én :) Szóval nagyon ráizgultál az én 17 évemre. No egy pici fényt még azért adok az elmédnek, hogy nyugodtabban tudj aludni az éccaka :)
Állandóan diverzifikáltak a pénzügyi befektetéseim, a rv.tőzsdén és az fx piacon egyaránt. Sőt időnként egyéb munkáim is akadnak, melyből még jövedelmem is származik. Nem itt lógatom a lábam és fényezem magam, mint ahogy Te teszed nagybefektetőként, másokat lefikázva nap, mint nap.
A tőzsde csak a hobbim, de elégedett vagyok a 17 év alatt elért terméssel (bár ki ne örülne a még többnek).
Tehát, 1998-ban amin buktam az 1, azaz egy részvény volt a több közül. Abban is azért mert a hozzá nem értésem következtében eladtam, hogy majd olcsóbban visszaveszem, de pechemre fordult a piac, s lemaradtam. Ebben az évben ezen a rv-en buktam "jelentőset".
2000-ben viszont magas árszinten léptem be (long) egy rv-be (nem kell sok fantázia, talán még Te is kitalálod melyik volt az) nem volt SL-om, vártam a csodát, de elmaradt, s így másodszor is megfizettem a stratégia nélküli kereskedésemért. (ebben az időszakomban lehettem kb. azon a szinten, ahol most Te jársz, fingom nem volt a fundás/TA kereskedéshez. A saját bőrön történő tapasztalatszerzés a legfájdalmasabb, s ugyanakkor a legtanulságosabb is. Azóta szigorú funda + TA srtatégia alapján kereskedem. Hangsúlyozom mindkét alkalommal 1-1 rv-en volt jelentősebb veszteségem, nem az egész portfólión! Remélem sikerült eljutni az infónak a szürkeállományodig.
Ennek eredménytől függetlenül tanácsolom, hogy keresd meg inkább olgikádat. Tudod ott van a jobb vagy bal karod végén, s azzal foglakoztasd, szórakoztasd a lábad közötti cuccodat, mert azzal vagy paritásban minden szinten (korban, értelmi szinten, tapasztalatban, stb), s talán még nagyobb örömöd is leled benne.
Ui: Most látom, hogy mégsem tiltottak ki anno, csak készültek, egy figyelmeztetéssel megúsztam. De talán az akkori eredményem be is volt linkelve (mteleom fórum k.b 1,5-2 éve). Persze csak akkor kutakodj utána, ha nem tudsz enélkül elaludni este.:)
By p-b
sok bukója volt az elején, utána sok 0-s éve lehetett, ebből a képletből semmi sem derül ki, csak az hogy túl sokra nem ment vele, mekis bér talán kijött
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.