gondolkodási-elemzési mechanizmuson ezen nagyot röhögtem, apóka és ezek a fogalmak :-)
jól átszivárogtál ide, a telekomos fórumot ki tartja most életben ?
a tegnapira már írtam, hogy akkor sok ember pénzes (nagybüfi) mert nem minden szolgáltató állt, és főleg nem egy időben.
Oks, a pénzes gondolatod róla. Arra villantottam rá, ahogy az írásaiból nyugodtan leveszed (joggal), hogy nem pszichológus. Én szintén az írásaiból (gyakorlatilag hasonló gondolkodási-elemzési mechanizmuson keresztül) leveszem, hogy nem pénzes-nagybüfi.
apocca én annyit mondtam mindig is h van pénze...ennyit, se többet se kevesebbet...és ezt tegnap némiképp igazolva láttam....és most is úgy érzem h van pénze...végig ezt éreztem...
jó ember, hát pont ezért sem vagy pszichomókus, éppen ezt írja balu. Nem írsz privat mailt xy és társai pf-n írogatók miatt:):) (ezt a gyerekességet)
Balu pontosan azért nem nagybüfi, ami miatt te is mondod, hogy nem pszichológus (ennyi írás és ilyen módon megtett írás rengeteget elárul.)
klinikait nem csináltam meg magát a konkrét plusz képzést...úgy érzem viszont h az a tudásom megvan...illetve a lényeg mindig az h érdemben tudsz e segíteni...sokat voltam klinikai gyakorlaton, de én erőteljesen elmozdultam az integrálpszichológia felé és ezért már nem akarok napi szinten klinikumban dolgozni...és ezért nem is csináltam meg...durván sok pénz milliók...tréningeket csináltam sokat 98-2008 kb most ez kevésbé jellemző
apáca és bandája miatt nem írtam, meg nem tudok segíteni pénzzel, sok rokonom van kiknek szintén kell, viszont az itteni barátaid nagyokat hallgattak amikor ez volt a téma, pedig fejenként nyavalyás párszázezerrel összedobhatták volna neked
(bocs, ezt csak a poén miatt. Természetesen én nem gondolom, hogy az lennél. Azt viszont igen, hogy tényleg problémáid lehetnek a kapcsolataidban. De az okos mindenből képes tanulni és az biztos, hogy te buta nem vagy. Ellenkezőleg. Persze ez is csak egy szubjektív vélemény, ismerni nem ismerjük egymást. Nagyobb baj, hogy én pl. nem is szeretnélek jobban megismerni a valóságban, hiszen annyi náladnál pozitívabb embert sem fogok megismerni életemben)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.