sztem nem max szeretnél...:) vagy gondolkodtál rajt pályaválasztáskor...
egyetlen kolléga se írna olyanokat semmilyen körülmények között mint te zsoltinak...bár tőzsde fórumra sem írnak...rengeteg pszichológus van...elképesztően sok és évi több mint száz kijön az alapképzésekről...sőt több...
hosszú idő óta az első értelmes hozzászólásod. Mások mentségére legyen mondva, ez a nickneveken átívelő vita sosem úgy kezdődik, hogy bárki is említené a körülményeidet. Azt kizárólag te hozod fel és kizárólag te kérkedsz vele. Hogy igaz, nem igaz, tulajdonképpen teljesen mellékes. Nem emiatt ítélünk meg. Pl. a kérkedés, vagy az adakozás, mint személyiségjegyek nekem többet elárulnak valakiről, mint annak a bankszámlája. (gondolom, Simicskánál, kevesebb pénzed lehet, ettől még nem vagy feltétlenül rosszabb, vagy kevesebb. Lehet, hogy rossz példát hoztam, Simicska Lajost személyesen nem ismerem, lehet, hogy egy szent ember.)
fb-on nulla info van fent ilyenekről, ide anonim be lehet írni, nem mellesleg kérdezd meg ki hiszi el.
Pl apáca szerinted elhiszi?
Szerinte max van 10 millám oszt jónapot :-)
az teljesen lényegtelen. Nem attól lesz valakinek szerencséje, igaza stb, hogy mennyi pénze van. (persze abban is van sok igazság, hogy akinek sok pénze van, az lehet, hogy ügyesebb, okosabb, esetleg szerencsésebb, mint az átlag. Mondjuk a kopasz, kigyúrt, óriási BMW-vel közlekedő 2cm széles aranyláncos agresszív figurák talán más adottsággal jutnak nagyon sok pénzhez.)
Olyasmi ez, mint amikor szerelmes leszel egy nőbe. Nem mellékesek az anyagi körülmények sem, de ha csak a hölgy pénzének a mennyisége számít, akkor az biztosan nem szerelem. Illetve akár az is lehet, csak akkor a pénz iránti szerelemről beszélünk. Általában pedig a másik személyisége, belső-külső sugárzása számít. A pénz másodlagos.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.