Nem nem arany szépfiam, a 13700-ból vonjad ki az ötezret -:::::)))))) és akkor kijön egy szám, ami pontosan megmutatja, hogy mennyire voltál hülye. Az a szám lesz a viliindex
Te meg korán vettél Mol-t egy pöttyet. Úgy egy 5 ezer ponttal. Százszor szálljak előbb ki egy száz ponttal mint 5 ezer előbb bele Vili. Azért ücsörögsz itt, mint hülye kuvik a gyászlobogón, mert figyeled a nyomorult pénzecskédet, de az istennek se jó felé megy. Nem tünik fel, hogy kitárazzák a 11 ezer alatti vételeleiket mi? Csak azt nem tudom ezen mi a szart nézel egész nap. Meg kell várni amíg elfogy nekik aztán újabb merítés. Csak azért írom, hogy ne idegeskedj, sz@rni azért kimehetsz. -:)))
Igen, mert egy ilyen hozzád hasonló pöcsöt, egy ráillő jelzővel illettem. Engem csak 1x likvidáltak, de téged legalább egy tucatszor. Téged soha nem illetlek negatív jelzővel, mert kevés rád bármelyik is. A múltban sem tettem, csak időnént szembesítettelek a nagybefetetői hazugságaiddal. Talán még emlékszel ezekre....
Elégedj meg azzal, amit írtam, oszt számolgass/találgass úgy tovább, ahogy neked szimpi kedves alwama.
Tudod régen P-B volt a nickem, talán még emléxel rám :))
Látom Vili jól telehánytad a topikot. Kár itt gubbasztanod egész nap, a Te áradat mire eléri az árfolyam addigra addigra az utolsó brazil sorozat is lefut a romantika TV-n. Lesz még egy durva le kör, egy olyan amitől megfested a gatyád.
értem te lúzer, de te írtad hogy kezdeti évek erős mínuszok voltak, utána 0-76%
de ha volt mondjuk 1 millád 17 évvel ezelőtt akkor most van vajon 2 már vagy 3 vagy 4? csak a % érdekel nyilván nem a kis pénzecskéd
Te szerencsétlen, látom ezt sem sikerült felfognod. A profit 0-76%/év közötti. A nulla, annyit jelent, hogy sem veszteség, sem nyereség nem volt. A 76% meg azt jelenti, hogy minden 100 Ft-ra 76 Ft nyereség jutott az adott évben.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.