Egyébként ma érdekes módon (egyelőre) nem a Mol vezeti az esést a béten. Valaki elnézett valamit??? Ez nyilvánvalóan valamilyen adminisztrációs hiba lehet! Követelem a felelősők előállítását, és megbüntetését!!!!
Nyugi, még vagy 1 hónapig nem húzzák fel, hacsak nem lesz valami komoly ina bejelentés! Szóval nem fogsz idegbajt kapni még 1-2 hónapig, utána viszont évekig ne nézz Mol árfolyamot! :):):)
Egyetértek teljesen soraiddal, bár én 3-6 hónapos időtávon számolok az up-pal. Igaz ezt írtam augusztusban is, de majdnem meglett. Kitört novemberben a hosszútávú csökkenő trendből- csak akkor zúgott be az olaj is. Erre aug-ban még nem lehetett számítani.
A Bét forgalma is egyszerű téma: volt az a pár belföldi vevő, akit úgy hívtak, hogy magánnyugdíjpénztár, na azok mostanában nem annyira vannak...:)
Továbbá volt az a pár külföldi alap, aki mostanában még van (őket nehezebben államosítja Viktorunk), de ők meg hivatalból nem vehetnek bóvlit.
Én arra számítok, hogy az INA ügy megoldódik, plusz feltolnak egy icipicivel a bóvli fölé, és ez utóbbi hatására egyszer csak itt lesz egy olyan cég, ami irdatlanul alul árazott, viszont a bóvli-tilalom elmúltával lehet ezerrel venni.
Normál esetben eszembe nem jutna a felminősítés, de az utóbbi kormány-nyilatkozatokból úgy tűnik, hogy valamiért fontos lett a fityisznek a felminősítés, így van rá esély, hogy olyan irányba viszik a szekeret, hogy meglegyen a felmin.
Szóval ez esetben, itt robbanás várható.
A dt persze szopó mindenkinek (kivéve Accept :) ), de aki ráér akár csak 1-2 évet kivárni, az simán jó bizniszt csinál, ha mostanában bevásárol.
Én 11.800-12.055 között vettem iparilag, és egyáltalán nem aggódom, és nem is értem, ezt a rettenetes depressziózást, majd beszéljünk 1,5 év múlva arról, hogy jó vétel volt-e 12-körül... :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.