Azt gondolom a választásokig itt már érdemi elmozdulás nem lesz. Utána érdemes beszállót keresni. Ha marad minden így akkor évekig is el totyoroghatunk ezen az árfolyamon.
14600-nál nem adtam, persze látni lehetett volna, hogy ott a nagy eladó.. 14300-on kiszálltam 0-ban kb.. Jelenleg félek ettől a papírtól mert nem tudom miért és hogyan fordulna.. Na majd nézegetem.. Pénteken én várom az MSCI miatt...
Nehéz játék ez!Hányszor parasztshortolgattam volna,mégis csak 1 szer mertem!Tegnap is a visszapattanóban450 en rajt volt az ujjam az enteren,mégse tettem!2009 juniusban volt 12850 a záró!márciusba ugye a mélypont(oti 1200 mol 8200)de akkor világvége volt!6000es dow!Érdekes,hogy usába,németbe a csőd bankok,otc papírok is éves csúcsokon,nem ritka a 10x ezés,itt meg ilyenen lovagolnak,hogy a gyj jó,csak a jövő 2018 pesszimistább!Azt sem tudni jövőre mi lesz nem hogy 3 év múlva!Gumigyárról,északi tengerről,tvk fejlesztésekről,romániáról,stb nem szól senki!Tavaly 19000 nél jó volt a kilátás?Haha.Én sem adok el!Kívánom Pali hogy nyerővel szálj ki,és erős légy!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.