Én sem hittem el. A horvát (meg úgy általában az összes) politikusoknak tök mindegy, hogy hány emberre rohad rá a műanyaglakat, ha ezért tízzel több szavazatot kaphatnak.
Hali! 5-nél már kiírja, semmi gond el kell fogadtatni, nem minősül piacbefolyásolásnak, ha neked tényleg csak annyi van. Én is utána jártam évekkel ezelőtt....
Hát igen, ő Ő, én meg csak valahol lent én ... de ez nem az ő bűne, hanem a magyar intézményrendszeré, viszont nem hiszem el, hogy Hernádi úr zsarolt volna ... vhol olvastam is, hogy milyen szinteken megy keresztül egy mol-pénz, mire valóban kifizetésre kerül, márpedig ezt a csinos kis summának magánzsebekből való összekalapozását képtelenségnek tartom... nem beszélve az állítólagos "koronatanú" hiteltelen voltáról ... tisztára, mint egy vacak "B" kategórás 70/80-as évekbeli krimiben (restaurant, borítéktologatás,fecni írogatás)
Nem tőlem kérdezted, de ne aggódj! Hernádi is ott vette, ráadásul nemzetközi körözés van rá kiadva és mégis minden alkalommal vigyorog, amikor mutatja a tévé!
(#93404) Re: ????????
"...a 14K-s pakkomból egy kurva db-ot sem adok el alatta ... "
fullon ülök benne immár lényegében 1K-val feljebb... már nyugodt vagyok, lehiggadtam, ez nem egy magas árfolyamszint, lehet szórakozni a kisbüfikkel alapkezelőként, húzni-csavarni, lefelé szorítani, de előbb-utóbb helyére kerül az ár... inkább az a kérdés, hogy azon alapok, melyek "nagy kedvencként" tekintik a Mol-t - mikor lépnek longba ... ha ez a döntést meghozzák, akkor trendforduló lesz... addig dagonya ....
Hello Accept!Hogyan tovább szted?Kezdek feszült lenni!14500ról vagyok bent jó sok dbszámmal!Nem mertem hígítani ma!Mit gondolsz hogyan tovább?Te is hasonlóan vagy ha jól emlékszem.Várunk tovább?
A 13K vétel hosszabb távra jónak tűnhet. Bár én megvárom , az MSCI lezárását pénteken.. Ki tudja, hány 10K vagy 100K eladó lehet... Amitől még félek, hogy jönnek az új célárak - mint a ricsinél - amely még lökést adnak lefelé. 12xxx-es tartomány még elérhető szvsz.. Egon 11K -11,5K célára azért meredek. Bár az is csak 10%-ra van.
Szvsz ha rossz áron adnák el az INÁ-t, az még meglátszódhat az árfolyamon.
Én a magam részéről INA bejelentésig nem veszek MOL-t, nem szeretném a javító pakkomat is javítani.
Nincs mit. :)
Az egyik kispapír esésében én is részt vállaltam, mert kell a pénz, hogy javítsam a bukóban levő MOL pakkomat.
Valószínűleg mások is így voltak vele, azért estek a kicsik is.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.