gyüjtögetés van!
Nagy forg, nagy pakkok röpködnek!
Törölt felhasználó2014. 02. 26. 12:09
Ezt az esést ahhoz is köthetjük, hogy mióta nem Mosonyi György a vezérigazgató, azóta nem olyan jók az eredmények. Szerintetek ezen is múlik? Mosonyit lehet h direkt szorították háttérbe, aki valójában jó szakember. Sztem a MOL vezetésében nagyobb szerepet kellene adni neki. Ez a Molnár József nem tudom mennyire jó szakember, de sztem a korábbi Hernádi-Mosonyi felállás elég ütős volt.
Egy részvényre jut kb 21300Ft saját tőke. Bár ettől még eshet 13000 alá is, hisz a jövedelemtermelő képességnek kellene javulnia. Sávos vételekben kell gondolkodni, 12500-ig még eshet, ez alá nem, max Egon várja, nyilván neki ez lehet az érdeke, lehet h vmi befektető áll mögötte, akinek célja h ezek az elemzések hatással legyenek a b
Mindenesetre gyanusan gyorsan letették az elemzők a célárat 13,5K-ra, ahhoz képest, hogy néhány napja még ennél magasabb szinteken ment a kereskedés. Menthetetlenül összeesküvés párti vagyok, ez a cég ennél sokkal többet ér a gyj.-re adott magyarázatok ellenére is.
Természetesen igazad van abban, hogy lehet vele bukni és a jövőt mi sem látjuk előre.
Mi arra törekszünk, hogy minél biztonságosabban vásároljunk, és ehhez képest a hozam kielégítő legyen.
Kisarkítok: egy becsődölt cég mikor forgott a piacon reális áron? A funda ugyanúgy változik, mint az árfolyam. Ha relatív olcsón veszel diverzifikáltan, és a tolvajrészvényeket elkerülöd, akkor megtetted amit funda alapon megtehetsz.
Működhet, de nincsen tuti módszer hozzá, és az általad jónak vélt módszerrel is bukni lehet. Ha lenne tuti módszer a vállalatértékelésre, akkor eleve nem létezne olcsó részvény, mert mindenki ismerné a módszert, és minden jobban beárazódna.
Egyébként én is inkább ebben hiszek és nem a technicisták módszereiben.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.