Úgy van! Kijárna nekünk az igazi örömködés! Az már biztos hogy nem adok el belőle..,szerencsére az átlagom is teljesen jó(14K alatti). Ahogy Te is írtad,ha lenne egy 13K vagy az alatti szint,akkor újra veszek. Jó lesz ez!
Amindenit, most tudtam ránézni hogy mi van. Szépen mutat már a longom, kár, hogy csak egyharmadot vettem vissza, de még lesz alkalom, jó mélyen van ez az első vétel.
részemről nem kérdés, hogy felmentik-e, egyértelműen csak a horvátok mocskos húzása a vádaskodás.. szóval innen most fullon benne maradok és mellette fogok tdt-zni ... ha netán mégis visszaverik 14K alá, illetve felrémlik a 13K törése, akkor újra veszek, lényeg, hogy innen már nem eresztem el
én is erre tippelek, hogy a 14K újra támasz lesz, nagyot húztak rajta, a záróár talán nem véletlen a mozgók ismeretében ... amúgy vehetjük a 2. fehér katonának ...
hetesen pedig hammer van... szóval fordulásra tippelek !
az esés előbb bejött amit írtam, majd onnan durrant el a vevő agya ... kár hogy nem próbáltam meg, de a kényszerzárás réme visszatartott. De minden jó ha a vége jó
hétfő valóban érdekes lesz főleg azért mert eddig nagyon szenvedett! viszont jól fog mutatni a havi grafikonokon. Vagy megérkezett a nagy vevő? meg de állunk 16000ig?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.