Pont a divergenciát kell kihasználni. Én sem tartom okosnak magam az OTP vételemmel. Az csapott be, hogy nagyon gyűjtötte az erőt 4000 alatt, azt hittem ha átlépi lesz benne craft, de nem emelkedett annyit, hogy érdemes lett volna eladni, most meg már sodródok az árral.
hihetetlen...ez egy olyan buzi papír lett...én nem tudom mi a faszt akarnak ezzel...egyszerűen ez az egész bét egy idegesítő kalap szar lett...minden megy amim van az nem...
Az adott problémán kivül nekem ez a kiemelt státus azt jelenti,hogy így rabolja ki törvényesen az állam az adott magáncéget,így államosítja ingyen,vagy osztja ki a talpnyalóinak.
Gyakorlatilag a kiemelt csődeljárás keretében senki nem nézhet bele semmilyen folyamatba,nem köteles nyilvánosan meghirdetni a javakat,ha a felszámoló csal ,hibázik vagy op,felelősségre nem vonható,és az állam jelöli ki a megmaradó javakra a vevőt.
Rákosi padlássöprés fidesz módra.
Isten óvja azt a céget,amelyiket kiemelt nemzetgazdasági érdekűnek nyilvánítanak.
Irány a haverok.
Ld Mal Zrt.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.