Aham így már értem a frusztrációdat. A beszakadás valóban reális, de egyelőre előbb nagyon akarják a 7600-as daxot és az 1500-as sp-t. "Kis szerencsével" előbb még teszünk egy kört felfelé, persze nem 20000 fölé gondolok ...
Törölt felhasználó2012. 09. 21. 16:16
Előzmény:
törölt hozzászólás
hát osztalék tuti lesz kérdés mennyi, de szinte bizti hogy marad az 50 ft...csak hogy egy meghúzás sincs benne 460-480 közé vagy egy határozott menet...a mol detto...
egy ezressel feljebb nem szólnék semmit, de ez így...teló is mire vár...annyira érdekes hogy pl a mol mintha arra várna hogy adjuk el vagy hogy én adjam el aztán tuti megindulna...
A türelmem igencsak csipkézett.
Megszámolni sem tudom hány hónapja várok rá.
És minél tovább tökölődünk,annál nagyobb a veszélye,hogy a kintiek első komoly korrekciójánál szarrá szakadunk.Fibó ide vagy oda.
Hmm, én most veszek 15-ért, illetve még csak részben teljesült. A lényeg, viszont, hogy komoly vétel 18400-440 között van egyelőre, de ez stabil. Szóval nyugi, a jövő héten be fog indulni...
Komolyan mondom erősen meglepődnék,ha csak egyszer is normál logikai láncolaton mozogna a mol árfolyama.
Ma ugyan mi a fészkes francos fenéért kell esnünk,amikor a kintiek századszorra emelkednek?
Ma pihenőnap van a forgalomban. Pozíciót nyitni befektetési hitelre is lehet, ha valaki nem akarja a lekötését felbontani. Szolgáltatónként eltérő a bef hitel kamata, ez évesen mennyi lehet? Erste referencia+7%. Mi az a referencia, nem tudom.
Soha nem számolom ki a költséget,csak %-osan nézem,h a papírban az mennyit jelent.
Mondjuk 16K -nál nem voltam a nyugalom mintaszobra,de akkor nem is volt ennyim.17 400 óta vettem rá főleg.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.