megint mit csinálnak a mollal...18550...kurva anyjukat tényleg már...milyen a könyv már basszák meg...2000 dbbal 19000-n lenne vagy 18000-n iránytól függően...ezt már tényleg...
tényleg azt tudom mondani hogy menjenek a büdös picsába már...az hogy a mol most nincs 19000 forint felett egy olyan szintű mutyi amire nincsenek szavak...az a baj hogy ezzel a papír jövőjét ássák alá...
Pali, február óta ülünk (ültünk) benne, de én tegnap 18760-on eldobtam egy új tőzsdén kívüli befektetés miatt. Majd meglátjuk jól döntöttem-e. Nektek meg kitartás!
Idegileg kissé bizonytalan lettem, mert ebben a hónapban alig kerestem még.., a Molly lesz az egyetlen jó döntésem, ha bejön a 19K feletti szint.., na gyerünk Molly hajrá !!!
Szeva, emlékszem még rád 430-ról ! Szerintem holnap már döntést kell hozni, hogy realizálsz vagy remélsz egy 19K felett árfolyamot és ezzel vállalsz egy igen "nagy kockázatot" a jövő héttől bármikor bekövetkező "armageddonra" vonatkozóan..
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.