Gratula Pali mester!
én még hazárdírozok mollyval hátha átugorja még a 20k-t.
otit részben elpasszoltam. volt egy 3800-as pakkom, nem sok, úgy 450db, az elment 4120-on. Egy ezer darabos 4090-ről még várat magára. Ha megy jó, ha nem bevállalok nemi veszteséget.
De csak menjen! Jó 7végét!
hát pali bátor döntés volt...sztem még mehet 19300 ig nincs is ellenálása igazából 20.000...20500ig se nagyon ha mol így beindul szokott menni még...persze bármi lehet...gondoltam felét eladom, de aztán mégse...meglátjuk...
Szép nap volt,mióta vágytam már egy ilyenre...viszont súlyos lehetett a shortolóknak.
A kérdés,h a jövő héten mennyi marad meg ebből,a a legjobb lenne ha nem véletlen emelkedés lenne ma,hanem kijönne vmi ütős hír v pletyi is a hétvégén.
Az enyém sajnos még mindig nem eladő.
Hétfő reggel még rántanak rajta egyet 19K-meglehet még. A short-zárások délelőtt voltak jellemzőek. Aki nem zárta időben, annak annyi. Azért short stop is van, már akinél.
Ezt csak annyiban cáfolnám, hogy februárban is felszaladt 20,5k magasságába, de 1-2 napon belül el is hagyta ezt a szédítő magasságot. Véleményem szerint ha legközelebb is elérni a 20k-t szintén nem tartózkodna ott soká. Hát ezért dobnám én el gyorsan és várnék egy alacsony beszállót. De hát kinek a pap, kinek a paplan! :D
a tavalyi válság előtt 21-22k volt az árfolyam. ennél drágábban csak Viktor vásárol :)
Ergo ha vissza megy 20 fölé,akkor már kár dobni, mert vége a válságnak.
Egyszerre voltam beragadva Egisszel és MOL-al, mikor a mol 16k volt és nem volt már lóvé pedig hígítottam vóóna.
Aztán mire elment az EGIS (nullásan) olyan sok rosszat írtak a molról, hogy nem akartam tovább növelni a kockázatot, más papírt nézegettem de nem vettem semmit. Most meg abban bízom,hogy felmegy egyszer 20k-ra és kihajítom. Aztán várom a beszállási pontokat.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.