Én nem tudom, hogy 90 ezer db ebből mekkora mennyiségnek számít. Itt azért az eladói oldal is vigyáz a fokozatosságra, ami bekeverhet, hogy még erre rádolgoznak a shortosok.
Részemről 15-ig semmi. Lecsúszik ez most szépen mert nincs ami megtartsa.16-nál jöhet némi vétel aztán nagy érdektelenség. Egyébként is ilyen volatilitás ami mostanság bux-on van.... Tetszhalott tőzsde!
én még reggel beálltam 16100-ra, eddig nem voltam gép előtt, de most néztem, h már kb.1ó kaptam...most akkor félnem kéne? dobjam?? vki írja már meg a tutifrankót!:)
Ez a véleményed róluk, akkor ne írd be.
Adás/vételt én sem hajtok végre bróker tanácsára, de ebben már csak meg lehet bennük bízni. Végül is ezeket csak ők láttják.
agyrém hogy mit csinálnak itt... kivégzik a kisbüfiket idegileg... viszont igy utólag áldom a fejem h kiszálltam kisebb bukóval 17,1 körül pénteken, mikor balu is eladot, lassan lehet ismét vételen gondolkodni? vagy 15-ig lenéz ismét? kitartás mindenkinek aki longban ragadt
Nem biztos, hogy alámegy, nagyon tartja magát. Ha nem öntik be akkor ezen a szinten megáll, attól függ mennyire sürgős neki eladni. Nem hiszem, hogy napokat vacakolna vele, sanszos, hogy alá megy.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.