ki tudja, hány él belőlük ebből a talánlehetből? ők lehetnek a ma népművelői. Fiatalabbak kedvéért: Hofi sokallta anno a népművelő foglalkozásúakat - ez olyan lehetett a 80-as években, mint nemrégiben a bölcsész-ruhatáros. Azt javasolta, hogy a népművelők kezébe kell adni egy ostort, ha párat csattint és még mindig lát, akkor népművelő, ha nem, akkor telefonközpontos. Hát így vagyok én az elemzőkkel.
Ez egy nagyon jó papír, én 20K-vártam év végére, meg is lehet. De a tőzsde már nem a régi 100-évvel ezelőtti hely, ahol a tulajdonosok találkoznak a cégük vezetőivel. Ez a rövid spekulánsok tere. Tehát technikai alapon a shortosok mozgatják.
Ráérek elemezgetni a jelentést: Petrolkémiai üzletág, 2007 ig amíg a Mol nem szerzett 90% fölötti részesedést vastagon nyereséges volt ez az üzletág is, azóta veszteséget veszteségre halmoz. Magyarán amihez a Mol hozzányúl sz*rrá válik!!!
Nem kedvelem a technikai elemzéseket mert alapvetően mindent meg lehet velük magyarázni (az elemzés is olyan lám csak tényleg úgy lett de ha még sem úgy lett volna akkor azt mondanák, hogy ennek meg annak hatására felfelé tört ki az ékből), de ha már itt tartottunk szerintem simán átviszi lefelé a támaszt egy két mini korrekcióval. Én 15 fölött nem szállnék be. Ha külföld lefordul akkor a 14 is sanszos!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.