Az egy dolog,h semmit sem emelkedünk ekkora happy hangulatban....de a másik dolog,ami még rémisztöbb,hogy ha jön a korrekció (na persze a kinti emelkedés korrekciója),azonnal többszörösét fogjuk esni a kintiek esésének.
Szorongva kíváncsi vagyok rá,hogy vajon egy két nap alatt behajrázzuk a többieket,vagy tényleg ez a negatív forgatókönyv fog-e megvalósulni?
azért nagyon durva h amerika hol van és a bét ha van is rá magyarázat, de ez akkor is nagyon durva...idáig eljutni hogy nullában szorom el a 16-tal kezdődő moljaimat...na ez az igazi lemondás és beletörődés...
én várom...aztán hogy kilő e? nekem már egy 50 pont jó lenne...annyi meg bármikor benne lehet...meglátjuk...nem vagyok nyugodt...de a türelem eddig még mindig bejött...
én is elszórtam 60 db- nullában az elmúlt hetekben már én sem látom bent azt amit...illetve azt hogy ha megy is meddig...hihetetlenül alacsonyan vagyunk a 18.000 is még egy ezres...persze közben minden pénzem teloba raktam ez is hozzá tartozik...
Gyerekek,úgy döntöttem hogy szabad utat nyitok nektek az emelkedés elé.
Hamarosan kiszórom az összes molomat,a végtelenségig elegem lett ebből a szarakodásból,amit ez a papír leművel,legyen bármilyen pozitív is a környezet.
Eladásom ez után egyértelmű,azonnali,és hatalmas emelkedést fog generálni.
Sok sikert a maradóknak!
Horvátok nem semmik 5900 kunát kérnének részvényenként amikor a 3900 el is több mint 20 P/E és 3,5 P/Bv és 9 Ev/EBITDA mutatói vannak??? Majdnem annyit kérnek a 19%-ért mint amit a Magyar Állam fizetett a Surgutnyeftenek, ráadásul Molly árfolyamon buktak azóta kb 10.000 Ft-ot részvényenként????
Persze ez is egy vélemény mely nem sérti a logika szabályait. Ettől fgetlenül a tisztán megszorításokra épülő gazd.i politika (mely egyébként csak a lakosságot súlytja és egyáltalán nem a feneketlen adminisztrációt) nem járható. Ez meggyőződésem. Követelőzhetnek a németek, hogy további megszorítások az eu-ban szükségesek (kivéve németország), de ez nem vezet sehova. Nem hinném, hogy a németek egyenlőre kiszállnának az euroból, mert Ők ennek haszonélvezőik. Ez az én véleményem.
Természetesen így igaz, ahogy írod. Csupán arra gondoltam, ha majd minden tagország számára fontos lesz az egységes fellépés (mert elöbb utóbb így lesz)akkor az jelenthet egyfajta kilábalási perspektívát. Mindennel együtt az az érzésem, hogy a kártyát az USA keveri, és a radikális változást majd az USA fogja elindítani.
Természetesen sok igazságod van, de azért ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy ez az állapot a németeknek kifejezetten jó. Lassan azonban gyűlnek a felhők az ő fejük felett is, és ez lehetőséget teremt majd egy átfogó mindenki számára kedvező fordulatra.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.