Simán várhatsz...mi akik itt ülünk bene,kb 100 ezredszer érjük meg hogy lefele minden további nélkül képes esni napon belül 700 ft-ot.
Emelkedni max 300 ft-ot,ha a világ kőolajkészletét fedezi fel,akkor is.
jaja :):):) akkor én is vmi hasonlót tennék... de tényleg miért nem zuzzák már akkor végre be! meg az otp-t is 1250-re, visszafele meg végre mindenki kicsit rendbehozná a portfolioját
Aki 17 fölött eladta és megvette a 300-400ft-os eséseket jól járt. A csere +1db-ot hozott, 17-es eladással meg +25.000-nél vagyok. Lehet hónapokig DT-s terep lesz ez, legalábbis én erre számítok.
hát látod, hogy ez van.. pedig nem hiszem, hogy olyan magasra tettem volna a lécet a 17170es megbízásommal. aki viszont elnyomta 17050-17090 körül, az tényleg ügyes volt.
Gyerekek... hát ez most már tényleg viccccc ami itt folyik! Nem hiszem el h 17K fölött nem tudunk megindulni, tegnap minden repült, mi meg egyhelyben xarozunk! IMF megállapodás esetleg szeptember végén...?! akkor itt ebben az évben már nem terem semmi.... aki ma reggel kiszállt gratulálok, jól tette
jobb ha ezeket le sem írod, mert csak még jobban eldurran az agyunk azon ami itt történik... tegnap azon gondolkodtam, hogy akkor mi lenne, ha draghi mást mond, ha az a 6 ft az usdhuf-ban nem lefelé, hanem felfelé, stb, stb, stb. akkor most mennyi lenne? 16200?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.