Áruljátok már el mi abban a jó jel, hogy 800ról visszanyomják 600ra? Ez jó jel? Hogy toporgunk a saját trágyánkban. Vicc ez a papír.. Sajnálom, de ez tény.
Tudod mi a jó jel? Hogy lassan számolhatsz a jövő évi osztalékkal :D Addig benne fogunk rohadni..
Hát én áprilisban 18600Ft-on vettem, de meguntam egyszer eladtam 16800-on, azt vissza vettem 16100.on. Most megint vettem 16800-on van múlt hétről. De radikális hangulatromlás esetén kistoppolom. Nem akarok hónapokra beragadni. Bár most inkább az emelkedő trendé a szerep. 18K-felé várom már.
ma eladtam a tegnapival együtt az alsó 35 db összesen 6000 ft nyerővel...rémisztő hogy mennyire nem megy illetve nem akar semmi menni...reálisan itéljük meg basszus 16.000 nem akar elmozdulni számottevően...április óta ragadtam be...szeptemberig tuti semmi, de inkább szept vége...amit nyerővel tudtam zárni zártam mert ha megint visszamegy szopás
Örülj neki, hogy volt ennyi eszed és eladtad, velem ellentétben.. Lehet, hogy csak 10K-t nyertél, viszont ma nyertél eddig közel 4%-ot. Jobban jártál a kis nyerővel + alacsony visszaszállóval (majd). Nem várok csodát a holnaptól sem, meg fogjuk nyalni a 16ezret. :(
Dettó, két hónapja várok. 17150en 15ezer+osztalék lett volna. Esetemben azzal a különbséggel, hogy kapzsi mód, nem adtam el (mondván majd 17800-18000en)... Másodszor bánom meg, hogy 17ezer felett nem tárazok ki :(:(
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.