A csere-bere első fele sikeresen lezárult, hétfőn kis szerencsével bonyolítanám az EGIS visszaszállót, ha 2-3 %-os divergencia lenne a dologban. Eddig az elgondolásom bejött.
hát fasza egy nap volt...ejjj...az a legnagyobb baj h semmi kapaszkodó, támpont...a gond az h ki venné, mitől emelkedne...áldom az eszem h az otptől tartozkodtam tanulva tanulva és tanulva a múltból, a mol azért előbb-utóbb jó lesz...ez biztatás akar lenni...papával nagyon együttérzek...papa csak saját pénzel szabad...bocs h okoskodok...ezt már sztem te is tudod...
hogy mit megengednek maguknak ezek is...hogy van a pofájukon bőr...
Két hete írtam, hogy 17,3-ig jön le, akkor kb. senki se hitte.
Mához egy hétre 18,7 lesz. Gondolom ezt se hiszi senki. :)
Jó hétvégét Mindenkinek, üdv!
Balu az EGIS-ből visszaszálltam az OTP-be, 50 db részvény a bónuszom az ügyleten. Hétfőn ha megnyugszanak a kedélyek és az OTP felpattanna, akkor újra EGIS:
márpediglen igenishogy gondolhattad volna csakazértis ...:D Ez kéééééésssszzzzzzz!!!! meg én is … fasza volt ez a hetem IS tőzsdeügyileg… meg amúgy is... DE fő az egészség ugyebár
Felmerül a kérdés: mi lesz még itt !!??
Csak úgy...
Az útépítésen a főnök odamegy a munkásokhoz:
- Fiúk, nem érkeztek meg a lapátok.
- Sebaj, majd egymásra támaszkodunk.
Kérdés mennyire hosszútávon gondolkodsz, ill. mennyi a hozam elvárásod.
Az IMF megállapodás húzódása bizonytalan, ha Bíroság elé viszi a magyar ügyeket a Bizottság abból jövőre lehet valami. Az is kérdés, hogy a nemzetközi környezet hogyan alakul.
Jelenleg úgy gondolom, hogy a nemzetközi környezet nem romlott még annyira el, hogy lejjebb ne folytasam a vételt. De ha ott leszünk ismét újra kell értékelnem a piacot.
ki gondolta volna eros h ez lesz...rajtad kívül:):)most megint az van h el kéne találni az alját, de semmi támpont ehhez, még annyi se mint januárban volt, tulajdonképp ilyen sunyogva bármeddig eshet és bárhonnan pattanhat akár 19000ig is...most a 17000 megfogta...csak ugye ez e az alja...ki tudja vagy 16000 na itt bukik meg a mutatvány...h semmit nem lehet tudni...nincs igazódási pont...még annyi se mint régebben...széjjelbasztak mindent...kereskedd le...
..amíg a külföldi alapok újra nem veszik, csak a shortzárások tompítják az esést...minnél később hódol be orbán, annál méllyebre esünk....addig venni értelmetlen...
...nem értem aki beragadt...miért nem fedezte le hati shortal...kevesebb lenne a bukó....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.