Úh...az az 5 forint...hát az majd holnap dől el...h jó volt hagyni vagy sem...no ez a szerencse faktor...sőt ennél sokkal több is...amúgy én már egész jól lennék pont egy hete hú de szarul voltam elsősorban lelkileg...jaj még vissza gondolni is horror...nevelőapám...hát...talán kicsit jobban...de egyszerűen a felépülése még beláthatatlan messze...anyámat is féltem nagyon...gyerekek a kórház egy agyrém...pedig láttam egy és mást az életben...szóval sztem csak oda ne...
Szióóóóó,
Ügyes vagy, nomeg azért szerencséd is volt. Ez jó kis órabér, örülök neki hogy összejött. Képzeld el, 19455-ér volt bent eladáson 100 MOL-om, kétszer is első helyen álltam a listán ... nem módosítottam, arra gondoltam záróban elmegy ... nem és nem ... szóval ismét 5 Ft-on múlott ... most meg azon agyalok, mi lesz vajon holnap hagyjam- e ezen az áron, vagy???
Amúgy mizu? 'papád' ?
újra kereskedtem: vettem ricsit, de a felkötésben dobtam is napon belül fogtam 12367 forintot...ha nem kötik fel megrartottam volna mindezt 15 perc alatt csináltam...15 perc alatt 12.000 forint...bár ilyen lenne a normál menet is:):)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.