A február 7.-ei fekete kedd a MOL-barátok egész sorát érintette rossz döntésekkel. Türelemmel mégis kivárjuk a fordulatot,amely ezen a héten már szignifikánssá vált. Jómagam csak 3,5 Mft készpénzzel próbálkoztam, de a tókeáttétel miatt a mult héten már 1,4 Mft veszteségem is volt. Vajjon ha nyavajognék, akkor igaza lehetne mindenkinek: minek tőzsdézik az ilyen, jobb lenne ha anyukája szoknyájára csücsülne. De kivárom az osztit, ami kb.850 Ft/db lesz, és utána majd meglátjuk.
összetett dolog h mikor mit bán az ember a tőzsdén...ezt nem bánom mert meg tudom magamnak magyarázni...tudatosan nem vettem...mert több érv szólt a nemre az ember az aktuális körülményeivel is tőzsdézik nem csak a pénzével...az h mikor vesz v nem több minden határozza meg sztem nem csak a részvény ára
én nem voltam beragadva de nekem kérdéses volt mondjuk sok minden összeadódása miatt nem csak a tőzsde miatt hanem pl mert kiszámíthatatlanul tudtam tudom figyelni...persze így utólag jó lett volna...de nem igazán bánom...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.