Nagyon jól is esik♥persze h jelent, nagyjából én meggyógyultam...nevelőapám, aki nyolc éves koromtól nevel ő beteg nagyon...sajna...október vége óta és elfogytunk mostanra anyámmal mint lelkileg mind fizikailag...anyám 71 éves nevelőapám 15tel fiatalabb...szóval én most így nem tudok tőzsdézni...anyu bármikor hívhat h ebbe abba amabba segítsek...ez most egy olyan piaci szitu amit nem lehet itt hagyni...febr 20 tól nincs is semmim...lassan meg is szokom:)
hát sajnos nagyon beragadtál...mert mindenáron visszaakarod keresni a bukót...nehéz visszakeresni...én már kétszer megtettem...kitartás Kriszta kitartás:) az egészség a legfontosabb még ha ez közhely is...hát a tavasz lassú itt be van borúlva...de legalább a reménye megvan...hát ha most nem tavasz jönne én nem is tudom h élném túl...de az jön...
Szió... nem is, én hiányollak♥ ... ha ez jelent valamit... nemtom ... sokat tanultam Tőled! Gyógyuljatok meg mihamarabb !
Tőzsdeügyileg sajnos rosszul állok, 1000 OTI 4e felett, 200 MOL 19e felett. Nem tudom mikor mászok ki vajon ebből? Itt szórakozgatok 4-500 ezerrel napi 3-4 ezerér, amég ez is be nem ragad. Sajnos a telkó miatt még mindig mínuszos az idei évem. A portfóliómról meg nem is merek beszélni, kb -4-500 ezer. Ez van. Most megyek picit kikapcsolódni rám fér. Szép napot és 7végét ! nyílik a kikelet :DDDDDDDDDDDDDD
Törölt felhasználó2012. 03. 09. 17:26
tényleg. amszti merre van??
Törölt felhasználó2012. 03. 09. 16:55
bocs, mármint oti val együtt :)
Törölt felhasználó2012. 03. 09. 16:48
pedig mollyt is megránthatnák a végére ezzel együtt
Törölt felhasználó2012. 03. 09. 16:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
lehet ennyit meg is érne egy egész fórum engem akarna:)kivéve persze amsztit:)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.