mostani állapot + osztalékkal már pluszban lennék, de hát az olyan mint a Twin Peaks: mindenki ismeri, tudja hogy volt, de senki nem emlékszik már rá.
Törölt felhasználó2012. 03. 19. 12:39
Előzmény:
törölt hozzászólás
20k ig még el sem mentünk:( lipidó hol van vehetne végre :) hogy haladjunk is :)20155 ről vok beragadva :) gondoltam eladom 19950 de minek?:) ha nem esik akkor buktam :)
rendesen el is fogyott. :( Na megyek tankolok. Kocsiba is motorba is. Figyeljétek az árfolyamot, hátha lendít rajta. :D
Törölt felhasználó2012. 03. 19. 09:57
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ezt mondtam én is szerdán, hogy hétfőre elfogy a lendület.
Vicc:
Petőfi bemegy a Pilvaxba március 16-án, simogatja a fejét mintha fájlalná, közben odalép a pulthoz:
- Egy Unicumot kérek.
Pultos:
- De Sanyi, Tegnap is mi lett belőle! :)
Törölt felhasználó2012. 03. 19. 09:56
Előzmény:
törölt hozzászólás
hejj, de jó is lett volna. ott már én is dobnám kétkézzel :)
Nyilatkozom ! :-)
Megvan még a MOL-om, de nem aggódom, és Ti se aggódjatok.
Az elmúlt időszakban történt egy-két dolog magánéletileg, így a fórumozás és vele együtt a tőzsde abszolút háttérbe szorult ! :-)
Olvasni olvasok és mindenkinek a legjobbakat kívánom !
sziaaaa... aznap valóban jó h. nem ment el, viszont másnap 180 db-ot eladtam 19600-795 között... lehet nem kellett volna, de nekem így is jó, 19055 volt az átlag bekeráram. 20 db-ot viszont meghagytam az csak 20e fölött eladó :D Viszont nem bírtam megállni, fele pénzzel átszálltam EGISZ-be, jó vételnek tűnt/tűnik 15 körül hosszabb távra persze... Sajnos az 1000 db OTI még mindig meg van :( jobban örültem volna ha inkább attól szabadulok... ez van.
Szép NAPot,7végét! irány a szabadba !
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.