Egyetetértek olyan szinten, hogy sajnos MOL telesen politikavezérelt lett. Annyira piaci a mozgása, mint pl. egy OPUSnak. Oda teszik, ahova akarják egy bejelentéssel és akkor adóztatják/vonják vissza adóterhet, amikor akarják. Ugye senki komoly trader nem gondolja ebben az országban, hogy nincs a havaroknak benfentes info és kereskedelem. MATÁVnál (nekem örökre az marad) is gyönyörűen látszott 1,5 nappal adókönnyítés bejelentése előtti rallyban is a szokásosnak sokszorosa foigalom mellett. Valami háttér-infonak itt is lennie kell, hogy végre fogalommal megindult. Ennek legalább örülök.
2.5 milliárd feletti forgalom,az kemény itt!Lehet a nagyok meg az alapok gyúrnak az osztira már?ilyen áron a 300-310ft-os oszti még egy 10% feletti hozamot jelent fél évre,meg pár százalék plussz bejön még az árfolyamon is addig biztos!Jó lenne már egy 2900-3000közti szint is január végére!Nekem 24-ben elegem lett itt a kinlódásból,nem ezt az árfolyamot vártam,amit hozott!Én nem adtam el,a fiam részvényeit eladtam itt oszti után,azzal elmentünk máshová,de jól is tettük utólag!Kérdés,hogy a 25ös évben meglesz e az árfolyamban az az ugrás,amire én is várok évek óta!Ha úgy látom hogy igen,akkor maradok,különben nem!Amúgy az Oti,Ricsi,Molcsi hármasból nekem mindig a MOL volt amit legjobban szerettem,meg mindig tartottam!Furcsa lenne,ha nem lenne MOL-om,meg hiányozna is az biztos!De oszti környéken fogok dönteni,hogyan tovább!
itt sosem, semmilyen népi megfigyelés nem érvényes. csak emlékeztetőül. Nem számít a napi alj, tető, a forgalom, a funda, a TA is csak nagy vonalakban, szóval én nem vonnék le ilyen elhamarkodott következtetést.
"Mol kiszámíthatóbb azért, elég egyértelmű volt hogy elsőre nem marad 2800 felett hosszabb ideig...ha ismered az előéletét" Szólj lszi ha
majd áttörte a 2800-at, hogy megnyugodjunk.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.