Ja persze, nyilván ez a trükk. Annyi, hogy ott srv programmal vissza is veszik, itt meg csak osztogatnak. Mtel a legjobb ebből a szempontból, amit megvesznek azt következő évben be is vonják, így automatikusan nő az 1rv-re eső érték.
Hát azért Hernádi úr dobhatna valami karácsonyi ajándékot , pld. SRV ,vagy rendkívüli oszti , vagy mittudomén , bagóért megvettük a Orlent a lengyel- magyar baráti kapcsolatokra hivatkozva 😁
Mondjuk az OTP-s javadalmazáspolitikai is csak egy adótrükk szerintem, megveszik piacon, majd kiosszák fizetés, vagy akármi más jogcímen, majd aki kapja dobja ismét piacra a papírt. Meg kell nézni a tulajdonhányad nem igazán nő hosszútávon!
Nem sok minden látnivaló van a papír kapcsán, szokásos teljes érdektelenség. Én héten én még 2700 fölé várom, jó lenne e szint fölött zárnia is. A jövő zenéjében egy háború lezárás, különadó eltörlésével, betudná gyújtani az indítórakétákat, addig is türelem, kitartás, jó lesz ez még szerintem (-:
A Mohu jó üzlet, hidrogén technológia is az, igen EU pénzek jönni fognak, jövőre 3-4 % GDP emelkedés. Háború lezárással az ország nyugati befektetőkkel mért területi kockázata csökken.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.