Gaben mire alapozod ezt az állításod? Nem kötekedős kérdés hanem valódi érdeklődés...:) mert én is mélyebbre tenném a beszállót csak én komolyabban nem tudom megindokolni (Azon túl h tech akadályba vagyok ütközve..TBSZ-t szeretnék már nyitni...de lehet még nem ildomos eladni amiben vagyok így lehet az jövőre lesz) Ám a lejjebb menetelt NEM "várom" sőt! Továbbra is szurkolok a MOL os pajtiknak! S annak hogy menjen már fel 2700 ra és üljön rá s pihenjen meg azon az erős támaszon...majd pihi után fel 2800 -stb... (Én ennek a scenario-nak jobban szurkolok mint hogy engem "jó mélyen" felvegyen az árfolyam.... Ha a vonat elmegy nélkülem nem baj... mindenkinek csodás utazást kívánok aki fenn ül a MOL vonaton) :)))
allin 2300? Bátor. Vennék én is pár ezer dbot ennyiért, de azért nem allin. Covid idején is vették sokan 2000ért, aztán volt 1500 is. 2x is pár hónap különbséggel. Mindenesetre már ez a 2600 körüli ár is vízbe nyomott labda effektus szerintem, de kéne még egy lefele kör, amikor az utolsó longos is feladja...
olcsón akarnak venni! :D amúgy én azt remélem, hogy 2025ben is marad a nyomott árfolyam és tud rá 8-10% oszti hozamot. jövő évi tbsz-t mollal tervezem feltölteni.
2022- es nettó árbevétel után 1 % adó 2024- ben. 2025- ben ez nulla. elemzők erről írtak? Concorde csak a kisker adó vélelmezett duplázását HAZUDTA!!! Megtörtént a dulázás? Nem. Concorde korrigált? Erste korrigált? Miért beszélik le? Mert függetlenek és objektívek? Vagy???
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.