Nem hiszem, hogy srv-zne, hiszen a mol egy átalakuló, transzformálódó vállalat, így van irány, és van helye a pénznek. És mintha azt mondta volna hernádi, hogy nyitottak a jó befektetési lehetőségekre...szóval nem várom az srv-t...
Igen, az uram-batyam miatt csokkenhetett a kulfoldi alapok MOL kitettsege, a hanyatlo nyugat nem szereti a 23:58-as Magyar Kozlony hireket. Ami jol mutatna, az egy srv program, de ugye ez itt nem jellemzo formula. Igy marad a MOL osztalekpapir jellege, a mar boncolgatott tulajdonosi szerkezet miatt, ami viszont szinte garantalja - az aktualis hozamgorbe mellett - a magas kifizetest.
Szerintem kb ez volt beárazva az elmúlt pár hét emelkedésébe. A gyj pedig hozta a várt "not great, not terrible" formát, nagy pozitív ill negatív meglepi nélkül. Helyén van az árfolyam, a papírforma szerint most fognak sokan kiszállni, kivenni a profitot és várni a következő beszállót.
Nem gondolom, hogy röviden lehet valamit írni, ... Az uram bátyám korszakban pont az a legrosszabb hogy nem lehet tervezni ( jól , megfelelően stb.), és bár alapvetően azt gondolom hogy az osztalék nem lesz kicsi, azt már nem mondanám hogy magasabb lesz a 2023 As év profitja után fizetett osztalék nagysága, mint az egy évvel korábbié. Az igaz hogy hosszú távon szerintem minden kilátás jó,..., mégis azt gondolom hogy merészség bármit ezzel kapcsolatban leírni most. Persze ezzel együtt ( mivel az infláció és az árfolyam is lejjebb került,akárcsak az állampapírok hozamai) is versenyképes osztalék várható, és még azt sem zárom ki hogy igazad van, lesz...
“Az amerikai kormány új előrejelzése szerint…” Ők azok akik minden létező eszközzel próbálják manipulálni az olajárat, így nyilván ez a teljesen objektív, szakmai álláspontjuk. Közben a stratégiai készletek 40 éve nem látott alacsony szinteken vannak. Szerintem iszonyú veszélyes hazárdjátékot folytatnak az olajpiac ellen ami nagyon könnyen visszafele sülhet el és azt mi is érezni fogjuk. Remélhetőleg azért ‘24 Novembere (választások) után valamelyest normalizálódik a helyzet.
https://www.eia.gov/outlooks/steo/?fbclid=IwAR2l4mL-nUEI5mTPoP9dYpZzV5_f3eSXEBS425QbznqNxikD1H5QSDXBBrs ; Az amerikai benzinkereslet 20 éves mélypontra süllyedhet jövőre.Az amerikai kormány új előrejelzése szerint az egy főre jutó üzemanyag-felhasználás az elmúlt két évtized legalacsonyabb szintjére süllyedhet.Egy átlagos amerikai 402 gallon üzemanyagot fog fogyasztani 2024-ben. Ez 15%-os csökkenés 2004-hez képest.Miért?Magas benzin árak, infláció, üzemanyag-hatékonyság, home office terjedése és elektromos járművek számának novekedése...Vajon milyen hatással lesz ez az olajárakra?
"Mire mozdul egy részvény ár? A spekulációs infókra meg az osztalékra. " ezt írtam itt és az OTP-ben is OTP-ben mi van? spekula. Miért mert eladja a román vackát.
Tipikus hozzászólás. Akkor azt írd be mit írtam. Az ilyenek lapítanak amikor megy le az árfolyam, amikor megy fel akkor előbújnak. :) Náluk érzelmi kérdés az árfolyam.
Mindent, 350 forint volt. Ebben az uram-batyam alapon mukodo alapitvanyi rendszerben, 99%-os biztonsaggal ki merem jelenteni, hogy a 2024-es is messze a BET atlag felett lesz.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.