3. § Az 1. § (1) bekezdésének rendelkezését az Szja tv. 65. § (1) bekezdés a) a) pontja szerinti kamatjövedelem esetében az e rendelet hatálybalépését követő időszakra járó kamatra, lekötött betét esetében a 2023. június 30. napja után lekötött betét kamatára; b) b) pontja szerinti kamatjövedelem esetén az e rendelet hatálybalépésétől megszerzett értékpapír kamatára, hozamára; c) c) pontja szerinti kamatjövedelem esetén a magánszemélyt teljes egészében az e rendelet hatálybalépését követő időszak kamatjövedelmeként megillető vagyoni értékre KAMATJÖVEDELEM ESETÉN! Oda van írva! Ez nem kamatjövedelem, hanem rv osztalék. A részvényekre egy magasabb dolog, hat, amit pártunk és kormányunk nem ér fel ! :) Szerinted, ha ez hatna a részvényekre, akkor mennyibe kerülne ma egy MO-rv??
Megboldogult kollégám mondta egyszer mikor kirohant vagy 10 főnök okoskodni 2 melósra..: " Az a baj , hogy sok az okos , kevés a hülye.." --tele lettünk itt is okossal..
Amelyik részvények nem TBSZ-en vannak, hanem értékpapper számlán,arra csak a nettó összeget utalják,nem fogtok többet kapni!Szochót ne keverjétek ide,az más tészta!itt csak bruttó,meg nettó a két lehetőség,számlától függ!aki meg 255ft ot kapott,ott szerintem elkutyulta a darabszámokat,és nem volt a nevén annyi papír,mint gondolta!Nekem még a büdös életbe nem volt olyan,hogy osztit több részletbe utaltak!pedig 4ig be volt vagy 200 tételbe volt papirom kábé!
Nekem is megjött a MOL osztalék (OTP) pont a Depeche Mode koncert alatt :) Egyből még szebben szólt az Enjoy the Silence :) Én viszont nem forgatom vissza, hanem megnézek belőle egy gyönyörű tengerpartot :) Szép Nyarat Mindenkinek! :)
Ezt miböl gondolod hogy venni fogja majd ha ismet 2300ft lessz esetleg akkor szerinted Hernadi miert adott el hatalmas mennyiseget?hmm elgondolkodtató ?:):)nekem az a tapasztalatom volt eddig mikor valamelyik mol tag eladott mindig nagyott esett a mol reszvény evek ota es ott is maradt az arfolyam ahova leesett majd jövő osztalekra fog ismet emelkedni addig mar nem:);)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.