Szerintem úgy van "beállítva" az ár, hogy se venni se eladni ne legyen érdemes, azután majd a NER eldönti az MNB asszisztenciájával, hogy merre mozgassák az árfolyamot, hogy ég el a legtöbb pénze a kisbüfiknek. Ne legyen igazam!
Meglehet, a forint folyamatosan gyengülő pályán mozog a gazdaságpolitika miatt sok-sok éve. Ha és amennyiben stabilizálódik 2400 fölött az árfolyam, akkor illő lenne elindulnia egy felfelé korrekciónak. MA200 leszakítása a "semmire" azért elég erős lenne. Így is túlreagálta az esést az árfolyam.
Jövő tavaszra? Azt sem lehet kiszámítani, hogy jövő pénteken "O1G" nem jelent-e be a MOL-ra nézve valami negatív kihatású dolgot. Engem különösen aggaszt, hogy Tiborc vagyonkezelője, az Equilor, "reklámozza" a részvényt. Mindegy már belenyúltam a "szarba"... De hová tűnt Steve és a "normálisak" topikja?
Tehát azt mondod, hogy MOL ára az olaj árával korrelál? Nem hiszem. Üzemanyagársapka? Az olajár esése miatt már semmi határa, de egyébként is a MOL nagyker áron adta az üzemanyagot amire nem vonatkozik a sapka. Kiskereknek volt 2-3 hét kis veszteség, de ennyi.
MOL NAPOS CHART. Az a tegnapi, nekem se tetszo NAPOS SZAMOZAs chartot tessek elfelejteni. Helyette, a NAPOS es Hetes idotavon a JOBB oldali ALT1 chartot ajanlom a kozep, es hosszu tavra befektetok figyelmebe. Lenyege az, hogy miutan a mostani eses eleri at aljat, egy ABCDE oldalazo haromszogben a (C) pontot, meg a D-E szakasz van hatra, es utana egy sokkal jobb rally varhato a jovo ev tavasza utan. . Az ALT2, a bal oldali chart akkor lehet ervenyes, ha az Omikron virus netan nagyon berobban, es megint teljesen leallitja a gazdasagokat. Ezt kevesbe valoszinunek gondolom. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20211203v00x3hjzp.jpeg
nem az a jó szó, hogy nem érdekli. hanem hogy óvatosak. Megvárhatják az amcsikat, nehogy most üssék agyon az olajat, megint. Meg a magas zárók miatt mindig csalóka a kép. Simán lehet sajnos, hogy a sapka miatt itt érdemi felfelé forgalom nem lesz februárig. Lefelé meg lehet minden más miatt. Őszintén, fórumon valaki vesz 2450-en? dehogy, várjuk, hogy más hajtsa fel az árat. Csak a más is így gondolkodik...egy kóbor Mikulás mentheti meg a helyzetet maximum
Szegény MOL, a kutyát nem érdekli így pénteken, OTP-ben van egyedül érdemi forgalom. Mondjuk tipikus péntek lehet a mai, alacsony forgalommal, érdemi események meg jövő héten már csak.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.