Van 3 értelmezhető részvény, a többi a BÉT-en az tényleg csak a kicsik kifosztásáról szól. És a magyar magánbefektető jellemzően ezeket veszi? Hol él ez az ember? Egy csomó friss pénz érkezik a részvénypiacokra, ha a magyarba nem jön friss pénz, már önmagában attól is lemarad majd. Néhányezer hazai kisbüfi nem váltja meg a világot sehol sem Európában.
"Habár sokszor hallani, hogy elindult az átcsoportosítás a külföldi eszközök irányába, ez inkább a külföldi befektetőkre, mintsem a magyar magánbefektetőkre jellemző. A jelenség hátterében a koronavírus újabb hullámától és a lezárásoktól való félelem áll," Vagy inkább a kormány újabb piacellenes lépéseitől való félelem miatt...
Én meg azt olvastam, nem emel, csak tartja a korábbi megállapodást. :) Ami szerintem teljesen rendben van. Mindenki azt várja, hogy a hírekben zajló hisztériára reagál az OPEC, csak azt felejti el a többség, hogy ott nem rövidtávú spekzlánsok döntenek. Valószínűleg a készletadatok hosszabbtávú trendjét figyelik.
Remélem a covídból felgyógyult mikuláshoz is elküldted a chartot.Ha igen, akkor bíztosan elkezdte elemezni már a krampuszaival karöltve.Jövő hét elején elképzelhető lenne,hogy áldását adná a chartodra.
Most azt olvasom,hogy emel az Opec,de még ebbe a hónapba újra összeülnek,ha rosszabb lenne a helyzet változtatnának az álláspontukon...Hát érdekes dolog ez...
Tőlem kaptál egy pluszt is, de szerintem inkább most annak örüljetek, hogy a 2400 úgy néz ki egyelőre megtartotta. Mindenféle provokáció nélkül mondom.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.