Az investingen is az a javaslat, hogy a 200 naposnál 2374-2384 között buy van, de azt is már, ma 5 - környékén 2429-2437 már adni kell.Ezért nem akarják ezt még forfítani.Pénteken is ma 5 ről forditották vissza pipre pontosan, de viszont csak a 200 napos előtt fordították vssza.
Megmondom őszintén, én most, hogy a sógoromék pénzének befektetését is elvállaltam, azzal is rokonszenvezek, ha tudok venni mol részvényt ólcsobban,de azzal is ha nem,és szép lassan elkezdünk majd fordulni,akkor majd ott veszek nekik.Most az van, hogy minden irányra nyitott lettem.
Nincsen ezzel semmi baj, hogy mindenki szertné a legtöbbet kihozni befektetéseiből, meglátjuk mit hoz a jövő hét, meg egyébként a december, amely nem éppen a long rallijáról híres.
Egy csúnya nap és megeszik a certit.... Bár talán kis bizakodás van itt 2400-nál,hogy tart....meglátjuk.. De azért szívesen vennék 2k körül nem mondom....
Mint írtad "szerintem" az alapítvány meg a vezetők részére kell srv-t venni, holott erről szó sem volt, csak baromság lenne pénzt égetve ezzel a piaccal szembemenni (majd ha itt lesz az ideje), s ezzel kapcsolatban írtam másnak, hogy ha politikai okból kifolyólag lenne most megint srv, az történne amit írtál, azaz "neked lenne igazad"!! Ha még egyszer elolvasod talán sikerül így értened, s rájössz, hogy nem veled szemben, hanem véleményed mellett szóltam, köszönöm a többszörös leqrást.
Ha félreértettelek az csak azért lehet, mert nem tudod világosan megfogalmazni a gondolataid. Ellentétben amit leírtál, most lenne helye és ideje a saját részvény vásárlásnak, mégha nem is kerül rá sor.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.