Nagyon gyenge az egész és aggasztó is szerintem. Nyersolajon a világ szeme, tegnap napon belül 5 %-ot esett. ma is erősebben kezdett, de megint vissza esett. Technikailag irány tovább délnk inkább. Opec-en a világ szeme, de én már 2200-nak ugyanakkora esélyt adok, mint 2600-nak. de tartom magam a stratégiához, nézzük, mi lesz!
Az benzinársapka hírre 5 másodperc alatt esett 6%.ot. Még a stoppok sem működtek. Ráadásul 3 nappal korábban publikálta a rekord eredméyneket. Nem lehetett készülni. Mondjuk Pompi sejtett valamit a jelentés utáni napon, amikor csorgott lefele.
Azé tegyük bele a kosárba, hogy itt olyan massziv 3k irany párlat volt hogy .... szóval tőzsde már csak ilyen, másik irányba ment engem nem lep meg, de ahogy lement az igen. Sokszor megnéztem hibáztam e, de ez kivédhetetlen volt számomra. 2570 nálam alj volt. Nem jött be.
Egyelőre a csökkenő ék, ED alakzat épül tovább napos és kisebb TF-eken, alacsonyabb alj is belefér, gondolom. Sőt nagyon képben van a 2300 és alatti értékek is. Előtte 200MA 2376 Ft-nál érdekes az ED miatt.
A multkori esesben nagy tetelben vettek itt 2400on. Meglatjuk hogy van-e meg zse ott ahonnan a multkori jott. Izgi lesz ha a multkori aljat átuti. (2380)
Ok, 2021-ben már tudja az ertste. Akkor is, ha valamit nem tudnak müködtetni (certi) akkor inkább ne csinálják!!! De nagyon szívesen megnéznék egy részvénykönyvet, hogy a certi kiütés előtt milyen befektetők adják a nagyobb pakkokat. Nyakamat rá, hogy az erste szándékosan üti ki a saját certijeit, ha a piaci erők ezt olcsón lehetővé teszik számára.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.