elemző bort iszik és vizet prédikál, jövő héten kiderül, hogy ez a sapka jó a molnak fix tervezhető a bevétel nem kell állítgatni a táblákon az árat nem kell hetente 5 ft ot fel vagy le bejelenteni
így gondolkodom, hogy ez hogy mehetett. Kedden 14:00-kor beemelok a 0,3-at, és rátapadnak a monitorokra...nézték a görbéket... "-Barnikám, ez meglehet, nem lesz elég.. -Nagyon úgy tűnik, Gyuri bátyám. -Mennyé', mondd nekik, hogy csütörtökön rakunk még mellé.
Mindegy mennyit számít, ha bejelentenek valami korlátozást ami érinti a fogyasztást akkor mindent megütnek valamennyire. Ha csak maszkviselés meg hasonlók, akkor nem.
Azért ez a kamatemelés elég meglepő. Forint is erősödéssel reagál, ami jól jön a MOL-nak. Ki tudja mennyi short nyilt, amit majd hó végéig még be akarnak zárni, én nagyon bizakodó vagyok most. Vírus már nem igazából számít itt szerintem.
A mai napon szinte biztos vagyok benne, hogy azt árazzák ami a kormányinfón kerülhet bejelentésre. És az valamiféle korlátozás lesz, mert nem igazán lehet már tovább halogatni.
Sehonnan, ne vedd komolyan. A free cash flow alapján 200 Ft simán lehetne, de ha 3,3 M USD lesz az EBITDA, abból 200 M Ft-ot is kifizethetnének. Az már 253 Ft lenne rv-ként.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.