Én is rekord eredményre számítok de szeretném leírva is látni a management elkötelezettségét.. Részvényesek felé egy pozitív megerősítés és semmibe nem kerül de a piacnak egy nagyon jó üzenet...
Ismered azt a viccet, amikor a nyugdíjas házaspár beszélget? Anyóka megkérdezi apókát: 40 éve élünk együtt, de soha nem mondod, hogy szeretsz, miért? Mert a legelején mondtam 1x, és én azóta is úgy gondolom. Ahogy már írtam, a helyzet részükről változatlan. Ha lenne érdemi profit warning, azt jelezniük kellene. Én ezért is bízom a jó Q4 eredményekben, és a szuper éves eredményekben.
Lenne pozitív hatása egy profit megerősítésnek.. Ha a managementnek a részvényesi érték növelése a cél,akkor kommunikálhatnának ..tudtommal semmi kommunikáció nem volt Q3 prezi óta pedig igény volna rá...
Bevetik a szuperfegyvert az olajárak megfékezésére. -Hatheti mélypontra csökkent a kőolaj világpiaci ára csütörtökön azokra a
hírekre, hogy az amerikai kormányzat az összes nagy olajfogyasztó
országot megkereste azzal a kéréssel, hogy szabadítsa fel stratégiai
készleteit az olajárak emelkedési ütemének mérséklése végett. https://www.origo.hu/gazdasag/20211118-koolaj-usa-strategiai-keszlet-arcsokkenes.html
Mert most volt néhány hete Q3, és ha nincs olyan fejlemény, ami komolyan érintené az ott közölt várakozásokat, akkor nem is kell ilyet tennie. Mivel jó hír nem jött, én örülök neki, hogy nem tartanak rendkívüli tájékoztatást.
Tisztán TA alapon -350 pont. Útba van azonban egy támaszsáv, meg a DMA200, WMA50. A funda sem indokolja. Szóval én bízom benne, hogy nem a kutya farka csóválja a kutyát.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.