Szerintetek a sokak álltál várt 400ft körüli osztalék mennyire hajtaná fel az árfolyamot? Benne van hogy rekordra mehet a papír? Bennem ez azért fordult meg mert a 400ft az 16% ami azért nem olyan rossz pénz, azért szerintem sokan “lehajolnak” még a nagy bér alapok közül is. Vagyis ha a cég fentebb akarja vinni a részvény árfolyamát akkor egy ilyen osztalékkal szintet léphetne…
5000 politikai narratívákat vetít rá a Molra, én nem olvasok más topikokat, de amit a másik Mol fórumon művelnek az kritikán aluli.... Megfontolást írtam, kvázi figyelem felkeltőnek, ha ide is bemerészkednének.......legyen igazad.....
5000-ről nem gondolom. Tőle más topicokban láttam már értelmes kommenteket és respektálom, hogy nem jön ide csesztetni másokat. Nekem azzal nincs problémám ha valaki nem a legnagyobb MOL rajongó, csak a mindent beborító sötétséget nem tudom elviselni.
Most komolyan kérdezem, neked szórakoztató amit csinálsz ezen a fórumon? Ezzel a nickeddel kb 20 hozzászólásig sikerült fenntartanod a látszatot, de aztán átütött a stílus. Toxikus személy vagy, amelyik topicban megjelensz ott értelmes, tartalmas hozzászólást nem hagysz magad után. Tegyél egy szívességet és a tiltásodig legalább ezt a topicot hagyd meg azoknak akik nem kíváncsiak a kreténségedre!
Látván mi folyik a másik topikban, Coulthard ,mint topik gazda légyszíves fontold meg Miniferi, Tanckar és 5000 kitiltását a topikból mielőtt ezen fórumot is szét "trollkodnák" agresszív stílusban!..... Miniferi= Gaben 500 , szerintem Tanckar és 5000 is hozzá köthető.............
Innen ki leszel zárva , ha így folytatod, teljesen átlátszó a tevékenységed. Másik topikot teljesen tönkre tettétek, ott van a te hazád Tanckar és 5000 mellett akik egy hónapja sehol nem voltak. Komolyan azt gondolod, hogy ennyire vakok lennénk? Ebben a topikban senkit nem érdekel az állampapír Gaben vagy Miniferi vagy akárki is vagy.
Gaben azért zártak ki,mert azt írtad, hogy hullazsák, és azért ,mert tényként közölted az osztalék mértékét breaking kifejezéssel miközben hivatalos bejelentés mai napig nincs. Miniferi nagyon átlátszó vagy.
kollegak a masik topikban tippeltek az osztira.itt is fut meg egy tippverseny az oszti mertekere illetve a vagaskori arfolyamra.a mi oszti-tipp atlagunk 433 Fta masik topikban ehhez kepes ilyen varakozasok vannak:
signal2
375
wtcsab
352
Petro999
385
5000
200-250
Jagd
346
Balin2020
375 - o par hete ebben a topikban 460 Ft-ot tippelt
Az olaj elég rosszul néz ki, nálam behalt az emelkedés és innen valószínűleg új aljat fog csinálni. A jó hír, hogy azzal együtt be is fejeződhet a korrekció és új rally indulhat. Jó lenne ha addig tartaná magát a papír amíg ez a fordulat be nem következik.
MOL tulajok normálisan