vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Jól teszed, szerintem. BUX korrekciós szakaszba lép(het), ha megy a többi blue délnek, a MOL sem fog kimaradni, az ziher. Én továbbra is 2500 alatt látom azt, hogy érdemes majd csipegetni, addig kivárok. Legfeljebb elmegy a vonat, na bumm! Majd visszajön, vagy adódik más lehetőség.
Szarul néz ki sajnos a chart... 5 óráson még esés gyanús, ma ráadásul péntek van, este jöhet a (le)minősítés, ami attól függetlenül, hogy várható és nem meglepi, de mégis inkább negatívan hat az árfolyamra, mint ellenkezőleg. Pedig az olajár az jó, USA, DAX, stb. nem volt rossz hangulat, stb. Ma én még maradok cashben azt hiszem.
Hajrá! Mi is néztük a Holdat, jó nagy! Én a 2652-2660 között vett pakkot eladtam 2724es átlagon még hétfőn, valahogy rossz érzésem volt.. Várom az új beszállót.
Amúgy most a Moodystól nem várok bóvlit, mert az túl nagy lépés lenne egyszerre. De a Baa2 negatív kilátással kiérdemelten benne van a pakliban, de a Baa3 bármelyik fokozata is.
2011-ben a Moodys volt az eső, aki bóvliba vágta Mo.-t. Ez volt az időrendi sorrend. 1,5 hónap se kellett, hogy mindháromnál kiérdelejuk a bóvli kategóriát.
Még az is? :) Opus friss van? Osztanám az észt vele! Le kell menni a "sós lébe" azt mondta a mama az jót tesz! :) Este jövök! Keressetek péézet és legyetek bátorak!
Tudom nem szereted a fundát de mégis...mit ír a varázsgömböd? Ha negatívra módosítja az előjelet akkor mindhárom minősítőnél pont a bovli fölött vagyunk...Decemberben és januárban azután jön mindhárom, ahol komoly tét lesz. Ott már nem lehet odázni az EU pénzeket - amit mindkettő megemlített komoly aggályként - nem beszélve arról hogy gyakorlatilag egy éve recesszióban van az ország!! Sokan várják a BUX korrekcióját ami azért elég jelentős lenne ha a 3 hitelminősítőből kettőnél levernénk a lécet...akkor kb 5 évre hazavágnának bennünket. De azt sem szabad elfelejteni hogy Viktor azt mondta Tusványoson hogy az EU pézek pont azért fontosak, vagyis nagyon nem akar bovliba kerülni!!
MOL topik