vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Nem esett el! Már hetedik napja tartja magát. Próbál észhez térni az árfolyam és konszolidálódni ezen a szinten! A boli már záródik, de még tág..... E gy leszúrásra azért fel lehet készülni, aztán meglátjuk a folytatást! MOL D https://ibb.co/m5qscMK
Nekem is 25xx kedvezne, de en tovabbra sem latom hogy 2600 ala menne. Eleg sok pofont kapott szegeny papir, raadasul korulotte ment a hype a tobbi papirnal, itt volt a mai bét pirosodás de mégis tartja magát 2650 felett. Viszont az én teóriám ugye az hogy 25xx lenne az az ár ami meg tudná inditani. Na majd elválik. A lényeg hogy mindenkinek jusson a jóból :)
Nem lesz népszerű az észrevételem, Én alacsonyabbra várom, ott kezdek el jobban figyelni. De sajnos bőven van még hova esnie. Hírek sem kedveznek jelenleg: drága az urál, dodo egekben van.
2660 és 2670 között rengeteg a vevő, ott megtámasztják! Én továbbra is számítok (TA alapon) egy korrekcióra 2800 környékére, utána a többit meglátjuk. Ami az otp-t illeti, szerintem 13500-így le fog menni, utána lesz döntő hogy mit csinál - szinte bármi lehet onnantól…
Készülődik valami, de eddig mindig leverték 2716-2720-nál! Valószínű kell nekik az alsó kék pingi is, vagy csak strandolnak szeptemberig! :) MOL h1 https://ibb.co/vcZSpyg
Nem vagyunk még, de két ilyen hangulatú napon azért a MOL zoldben van. Ami persze semmi komolyat nem jelent, de megis jobb érzés mintha esne a többivel együtt. Én ebből azt szűröm le hogy a mol sokkal mélyebbre nem fog esni mint amit mostanában láttunk aljként. Es azt is erősíti számomra hogy a mi emelkedésünk sajnos nem fér bele a konkurenciák menetelésébe most - viszont ahogy ők megállnak mi zöldülünk. Saját meglátásom szerint az otp jelenlegi kis korrekciója ha nagyon elhúzódik akkor visszaveheti a papir lendületét. Biztosan fog még emelkedni de szerintem, annak minél hamarabb el kellene indulnia. Ezt én azért gondolom mert a hajrában átvitte a 14ezret, nem tudom már pontosan mennyivel és ugye a 14ezer egy elég fontos kerek ellenállas volt. De innen vissza is jöttünk. És mivel alapból egy ilyen ellenállás közelében vagyunk a megindulást nehezebbnek gondolom ha előtte nagyon elhúzódik a jelenlegi - tudom, csak 2 napos - oldalazás. Ha az otp oldalazása közben a mol tartaná magát sőt némi erőt mutatna akkor ez nekünk jól jöhetne, hiszen a konzervatívabb otpsek átjöhetnek molba. Ami egyébkent egy jó döntés. Nyilván ez fikció, ami azon alapul hogy nem ta és nem funda alapon gondolkozok hanem a tömeg fejével az en szemszögemből.
MOL topik