vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Én Gyula hozzászólásait IS szívesen olvasom. A bemásolt elemzéseit pedig mindenki maga dönti el, mennyire veszi latba, vagy jelzi egy plusz/mínusszal. Már ez is segítség másoknak. Trollkodtam, lehet. De csak veled, mert bántod a másikat, aki meg csak hozzá szeretne tenni.
A 2550Ft árfolyam a megszavazott br150Ft alaposztalékra számolva br 5,8%-os hozamot jelent. BÉT piacát tekintve ez azért nem rossz és 3000Ft-os árfolyamnál is 5%-ot jelent még (boldog békeidőkben azért keresni kellett az ekkora hozamú befektetéseket). Persze feltéve, hogy ennyit minden évben ad, de ebből az perspektívából ezen a szinten is rendben van a MOL.
https://invst.ly/11b1l3 Ma sem jött le a madárig! Fogják nagyon. (biztos oka van) Az 50 napos keresztezte a 100-as és a 200-as felé jön. Elég uncsi ....., de hajrá! :)
A hirdető tábla ki fog fakulni...:) Na nézzük a chartot közelebbről! Kialakulóban volt egy ford fej váll, amit az utolsó pillanatban lefordították! Emelkedést nem engedélyezték és lett egy ford fülesünk, rosszabb verzióként! Meglátjuk evvel mit kezdenek..! Nagyon fogják a 61.8-as szintet, ez látszik! (kék 2673)
ha sok a mínusz, akkor egy kis napozás mindig jól esik, hátha a pingik is így gondolják 📈 A nagy sárga hirdetőtáblát rakétáknak már kiadtuk, de várom hogy valami ellenoldala legyen. Bár a résbetöltés a MOL-ra nem jellemző.... Amúgy meg nem úgy van, hogy aki mer az nyer? 😂📉
Pacsi neked is! 😉 Ha az a hozzászólásom annak minősíthető, akkor az valószínűleg az, csak én nem vettem észre, mert nem annak szántam. Ahogy minden papírra, erre is próbáltam éves mozgás alapján keretbe foglalni mi a reális elvárás vele szemben. De fura hogy Te reagáltál rá, mert nem neked szólt 🤣 Amúgy amiket írsz én is azt csinálom, csak én kisebb siker aránnyal.
Jönnek a mínuszok látom.. hajrá! Chartot figyelni, mert van rosszabb verzió is! Veszélyes a terep ezen a szinten! Ebéd után felteszem! Nem én alakítom e kereskedést! :)
MOL topik