vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Igen emelkedik, van egy kis fundás hátszél is most! Szépen húzza fel a lenti pingit és a támaszokat! (ta...) Meglátjuk mennyi van benne és addig csipegetjük a rést! :) real : MOL/D/h1 https://ibb.co/q9DD23r https://ibb.co/dBqNKJK
2768 mint ólom a vízben...:) Mikor a fagyi visszanyal..... Balint ne bacogasdd Bacogatja az a OTP-t ha kell ha nem, kéretlenül. ... Mintha számítana valamit is😆
Kvazir! A normális topikban kétszer beírsz és ha nem tetszik nekik kitiltanak! Vagy követ a technikát, vagy hagyod a francba és görgetsz tovább! Ennyi...!
te se írjál a Mol normálisan topikba és pláne ne tagadjátok le, hogy nem olvassátok....így rendben vagyunk... R.2924 maradok tisztelettel távol a topiktól....
Kedves Balin! Nem igazán értem, hogy miért írsz ide, mert múlt héten ez volt a véleményes az ide írókról: Molly topik 358673# ,,A lényeg, hogy az a nagy fellengzős duma, amivel dirrel-durral elvonultak egy újranyitott topicba, miszerint szabadságot kell hagyni a véleményeknek, és nem szabad semmit tiltani, az mostanra egyértelműen megbukott. Pont farkasfű volt ennek a leghangosabb szószólója, most meg ő írja, hogy igazából ő azonnal szankcionálna! Na erről ennyit! :) Folyamatosan ők azok, akik valamiféle mérce szerint igyekeznek magukat magasabb értékre pozícionálni, sajnos sokszor mások degradálásával. Nem a mindenki számára értékes kommentekkel. Sajnos ez a TA-ra is igaz. Mert a TA-ban mindig töb lehetőség van, és náluk emelkedéstől/eséstől függetlenül a MOL-ra túlsúlyos a negatív TA projekció. Én pont erre kezdtem el anno felhívni a figyelmet. Mind farkasfű, mind bakter túltolta ezt, szerintem. A részrehajlás pedig ugyancsak egyértelmű. Az igazi provokátorok ott gyűltek össze, pont abban a topicban, akik átjárnak más topicocba provokálni, majd az ott megfogalmazott választ szankcionálják. Erkölcsileg megbukott a kezdeményezés, pont. A többi meg kb. lényegtelen, mert erre helyezték a hangsúlyt a topic elindításakor." 358679# hozzászólásod: ,,Őszintén mondom, hogy én nem vagyok rájuk kíváncsi. Saját maguk bontották le az imidzsüket, amit hirdettek. Nekem ennyi elegendő igazságtétel oldaláról. Javaslom, Te se foglalkozz velük tovább! Ennél többet nem érhetsz el, a hibáikat beismerni úgy sem fogják. Csak magadat darálod, ha folytatod. Aki olvassa a topicokat az majd levonja a konzekvenciákat. Nem a troll seregek propagandája." 358721# hozzászólásod: ,,Én ez mögött is színtiszta provokációs szándékot sejtek, amire sikerült ismét ráharapnod. Jobb ha elengeded őket és nem figyelsz rájuk! Tisztán kirajzolódik egyébként, hogy az egész mögött a háttérben farkasfű a vezér. Ő miatta robbant ki elsősorban az a magas hőfokú ellenségeskedés anno, és ő nyitotta meg a MOL topicot is. És látható, mikor már mindenki lenyugodna, akkor ő locsol újra üzemanyagot a parázsra. A többiek vagy klónok, vagy egy köré csapódott szimpatizáló falka. Aztán, ha reagálsz rá, majd jönnek, hogy nem bírod abbahagyni, már megint újrakezdted. Totál átlátható a minta, ami szerint Téged csak eszközként használnak a trollkodásra. Ők nem fognak ellened tiszta küzdelmet folytatni, pont ezért nem éri meg ennyire belegabalyodni, mint ahogy tetted. Milyen igazságot vársz tőlük, vagy korrekt viselkedést, mikor látszik, hogy semmit nem jelentenek számukra ezek a fogalmak?" Ha ez a véleményed, akkor maradj már következetes és ne írj ide. Köszönöm.
MOL topik