vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Ez meg a rövid valóság!:) Sokat nem fűznék hozzá, de azt már mindenki tudja remélem, hogy hármas szerkezetű abc hullámot mindig megtalálhatjuk, ha a ta-t nézzük. Tételezzük fel, hogy megvolt a B' pont! Ebben az esetben a C' odalent vár...! Ez az elmélet, a valóságban majd kiderül és az első esélyes pontja lehet a dupla alj, ami sokszor megfogja az esést! Amennyiben tovább esne, akkor jöhet a 61.8%/2500, ami igen erős támasz! A következő meg az olajban fuldokló madarunk lesz! elméletileg...! Amennyiben a B' mégsem a végleges még, akkor a madarunk feljebb fog mászni a szintjeivel! Ugyan ez van felfele menetben a kék szinteknél, de azt a C' pont fogja mozgatni! Még annyi, hogy mehetünk még felfele, de korrekció mindenképpen lesz belőle lefele a majdani B' pontból! MOL /D https://ibb.co/PYjcsGJ
Mondok én neked valamit! Ez a topik 3 hónapig elvergődött úgy ahogy, pedig nem volt ispánja! Mondtak itt ilyent is és olyant is meg amolyant is, de szabad volt! A Bakteron kívül senkit nem tiltottak ki innen úgy tudom. Remélem, hogy ez a szabadság megmarad! Nagyon remélem!!
Ha nem vetted volna észre pont arról írtam, hogy Culthard, Futuró és még néhány társa akiket nem említettem, de tudja mindenki kikről van szó, nem tisztelte azokat akiknek a véleménye más volt mint amit ők gondoltak. De mégcsak, hogy nem tiszteltek, hanem kitiltattak bennünket! A "személyeskedés" rendszerint tőlük indult, aztán egy ponton feljelentettek és kitiltattak!
Ez csak egy topik, ahol elmondhatja bárki a véleményét, várakozását a MOL-ról, lehetőleg személyeskedés nélkül. Ha már Farkasfu felélesztette, akkor hagy éljen tovább. Pár íratlan szabályt betartva, pl. azt, hogy tiszteljük a másikat, akkor is, ha más a véleménye/várakozása. Nem küzdünk shortos trollok ellen, akik a letörik az árfolyamot, mert itt nincsenek ilyenek /hogy is lehetne kisbefektető?/. Nem küzdünk Brüsszel és Soros ellen sem, nincs ellenség. Kereskedőként viszont szeretjük meglovagolni a hullámokat, hiszen szeretnénk pénzt keresni és talán ehhez tud egy kicsit hozzátenni néhány ember, aki közzéteszi a várakozását. Őket megbecsüljük és akkor is köszönet érte nekik, ha nem az általuk jelölt irány valósul meg. A legnagyobb bírálók akik soha, semmilyen várakozást nem tesznek közzé csak a vágyálmaikat.
MOL topik