vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Ezt még nehéz lenne megmondani, de lesz C', mindig van! Mértéke majd kiderül..! Egy kis jóindulattal már egy dupla alj is beleférne, mert szépen jött felfele az alja"!
El van sikálva. Mehetünk tovább, annál is inkább, mert csíptem egy kis TL71-et ebben a nagy menetelés visszatesztjében, meglátjuk, meddig nyargal a paripa.
Tudod ez olyan, amikor megtelik a pohár és jön az utolsó csepp. Amennyiben egy adott társasággal abszolút nem értek egyet és ezt máshol hangoztatva, erőssen degradáló véleményeket fogalmazok meg, akkor nem keresem a társaságukat. Egyszerűen ignorálom őket. Akik olvassák, nyugodtan írhatnak is. Jelenleg egy forumozó van kitiltva és egy holnapig felfüggesztve. Nem szándékozom bővíteni a listát. Viszont- mint mindenhol- van egy határ.
Neki mindig igaza van! Kitiltásra is ezt írta: "Én jobban is érzem magam így" Szerintem kérni is akarta, csak a szerénysége nem engedte! Mindenki boldog, nem kell evvel foglalkozni tovább. - Az árfolyam az egy más kérdés, azért mi vagyunk a felelősök és a hivatásos elemzők! ismét...
MOL topik